Hoppa till sidans innehåll

Göteborgsvarvet

19 MAJ 2019 21:52
Andreas Berg en av drygt 30 ALKare som var med Göteborgsvarvsbussen sammanfattar dagen
  • Skapad: 19 MAJ 2019 21:52

Som vanligt mötte vi upp vid Willys och Christer hade tankat bussen med kaffe o dricka till oss vilket passade utmärkt för stoppet i Härryda.

Väl framme i Götet är det numera Svenska mässan som gäller för nummerlappen och därifrån arrangörens bussar till starten där vi hade vårt basecamp. Vi var ett 30 tal i bussen varav 3 från Anderstorp som gjorde sitt bästa för att höja stämningen. Göteborg bjöd på ett riktigt bra löparväder och efter målgång kom solen som på beställning och höjde temperaturen ett par grader vilket var behövligt efter herrarnas is-dusch.....
Efter målgång/dusch samlades vi på vår kulle och summerade insatserna. De flesta rätt nöjda med något enstaka undantag som ni själva kan se i resultaten. Snabbaste ALK:are var som väntat Fredrik Bolmstam på fina 1:15:43 och snabbaste dam Helena Andrén på 1:36:16. Fia eller Fiat får ursäkta men det räknas inte! Ett antal PB sattes och bla. Ekman, Linus och Niclas filade till sina tider rejält men frågan är om inte den bästa insatsen gjordes av Lennart Pettersson som genomförde varvet efter lite hälsokomplikationer på ett bra sätt. "Vår" Oscar gjorde också en lysande insats med en 17:e plats på tiden 1:07:22 vilket blev en 5:e plats i SM.
Hemresan gick smärtfritt och bäst på gissa din tid blev Patric Ericson med en diff på 7 sekunder. Vi tackar Christer som rattade bussen och Niclas som tog huvudansvaret för resan och så ses vi igen 2020, anmälan har öppnat så är du sugen passa på då det är hela 50 spänn i rabatt.

Klubbmedlemmarnas resultat hittar du här:

http://goteborgsvarvet.r.mikatiming.de/2019/…

Andreas Berg

Skribent: Micael Lindqvist
Epost: Adressen Gömd

-- Våra samarbetspartners --

 

  

hangOnLogo

 Svensk Borstteknik - Logo liggande

 

Björhags Måleri

 

xxl

Postadress:
Apladalens Löparklubb - Friidrott
Micael Lindqvist, Kuskvägen 16
33135 Värnamo

Kontakt:
Tel: +46702446696
E-post: This is a mailto link

Se all info