Hoppa till sidans innehåll

Träning


Här presenteras klubbens gemensamma träningar.

Våra gemensamma träningsdagar är tisdagar och torsdagar.

På tisdagar springer vi distanspass. Vi har ett antal olika rundor som vi varierar mellan beroende på årstid (för mer info se fliken träningsrundor). För att kunna delta på dessa pass bör du ha en viss erfarenhet av löpning då rundorna vi springer oftast är minst 8km långa. För att underlätta så är det viktigt att du som deltagare lär dig dessa rundor då vi inte kan garantera att det finns någon som springer just i ditt valda tempo.

På torsdagar springer vi intervallpass. Typ av intervall bestäms av ansvarig ledare för passet och kan bestå av ex. backintervaller, korta intervaller, långa intervaller, terrängintervall mm. Målet är att alla skall kunna delta på dessa träningspass oavsett vilken nivå du själv har som löpare. Detta pass är lämpligt att vara med på för dig som vill testa på att springa med oss i Apladalens löparklubb.

Klubben är helt ideellt driven och därtill så har vi inga utbildade tränare, men klubben har en träningsgrupp som organiserar och planerar klubbens olika träningsaktiviteter. Vi i träningsgruppen försöker så gott vi kan att skapa ett träningsupplägg som skall passa så många som möjligt och hoppas att du som medlem skall känna dig välkommen och att utvecklas som löpare under våra träningspass. Vi har även en hel del mycket erfarna löpare i klubben som gärna hjälper till med dina funderingar kring träningsupplägg och andra löparrelaterade frågor.

För närmare information om kommande pass se träningsflikarna. Efter träningspassen finns möjlighet till dusch och bastu i Borgenstugan.

 Träningsgruppen:

Johan Bolmstam    This is a mailto link

Charlotte Vejklint   This is a mailto link

Stefan Andersson  This is a mailto link

Thomas Olsson      This is a mailto link

Anna Petersson     This is a mailto link

 

This is a mailto link

(Gemensam mailadress till alla personer ovan)

 

Hör gärna av dig till oss om du har tips, idéer eller andra funderingar gällande våra träningar.

Välkomna!

Uppdaterad: 27 MAR 2017 22:51 Skribent: Charlotte Vejklint

-- Våra samarbetspartners --

 

  

hangOnLogo

 Svensk Borstteknik - Logo liggande

 

Björhags Måleri

 

xxl

Postadress:
Apladalens Löparklubb - Friidrott
Micael Lindqvist, Kuskvägen 16
33135 Värnamo

Kontakt:
Tel: +46702446696
E-post: This is a mailto link

Se all info