Hoppa till sidans innehåll

GRUNDUTBILDNING FÖR TRÄNARE

28 APR 2020 09:06
För alla tränare, oavsett idrott eller ålder på de du tränar. Det första steget av obligatoriska utbildningar som erbjuds idrottsrörelsens tränare.
  • Skapad: 28 APR 2020 09:06

Om utbildningen

Utbildningen ger dig en bra grund att stå på i ditt tränaruppdrag, bland annat grundläggande kunskaper i ledarskap och träningslära samt viktiga utgångspunkter för att skapa en utvecklande och inspirerande idrottsmiljö där idrottare har roligt, mår bra och får möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och behov.

Denna utbildning genomförs i ett varierat lärande där du genomför en hel del av utbildningen på egen hand via denna utbildningswebb, när och var det passar dig bäst. Utbildningen består dessutom en fysisk träff där du får möjlighet att diskutera innehållet och utbyta erfarenheter tillsammans med andra, samt ta emot en mängd praktiska övningstips.

Utbildningswebben är alltså en del av utbildningsmaterialet och för att få tillgång till den i sin helhet behöver du anmäla dig till en av våra utbildningar som finns runt om i landet.

Länken för anmälan.
https://utbildning.sisuidrottsbocker.se/sisuiu/tranare/pw/grundtranarutbildning-for-tranare/

 

Skribent: Thomas Haugsnes
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Arboga BMK - Badminton
Knut Andersson, Gustavsbergsvägen 3
73233 Arboga

Kontakt:
Tel: 0702844896
E-post: This is a mailto link

Se all info