Hoppa till sidans innehåll

Åre Budokai IF - Karate

WADO RYU KARATE-DO

Åre Budokai startade hösten 1996. Vi tränar Wadoryu karate under ledning av sensei Hideo Muramatsu (6 Dan) i Amsterdam. Vi har ett mycket nära samarbete med Haparanda Karate Klubb och Katori Kiruna.
I vår träning tar vi in influenser från andra arter såsom Goju-ryu karate, Kyukushin karate, kickboxing, Jujutsu och boxning. Träningen blir då mer mångsidig och vi lär oss vad andra gör och hur vi ska försvara oss mot olika utövare. 


Träningstider:

Söndag:   16.00-18.00    Ledarledd Junior & Nybörjarträning

                  Senaste informationen om tider osv. Åre BudoKai på Facebook


Instruktörer hos oss är:

Thomas Palmelind - 3 Dan
Tor Karvonen - 1 Dan
Erik Mossfeldt - 1 DanKRIGSKONSTEN KATORI SHINTO RYU

Vi tränar bujutsu dvs krigskonst med ursprung från början av 1400-talet; Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu och anses vara oförändrad under århundraden. Den Katori Shinto Ryu vi tränar är Otake stilen som anses vara den ursprungliga stilen. Otake sensei själv är sedan många berömd för sin skicklighet. Tomas Palmelind har varit ett antal gånger i Japan och tränat med Otake sensei, hans söner och många andra skickliga utövare. Vi har även ett mycket gott samarbete med Jeffrey Balmer från Nordirland som även han besöker Japan och har där skapat sig ett namn. Jeffrey-san fungerar som vår Shidosha tills vidare (godkänt av Nobutoshi sensei). Inom Katori Shinto Ryu tränas med olika slags vapen men svärdet har en central plats.

 

 Öppet intag

TRÄNINGSTIDER:

Söndag:16:00 – 18:00 Junior Karate

Ledarledd karateträning för vuxna
tillhandahålls inte i nuläget.

 

För senaste information se vår facebooksida:

Åre BudoKai på Facebook

 

 

MMA Träning i Åre:

Åre MMA & Träningsgrupp

Postadress:
Åre Budokai IF - Karate
Erik Mossfeldt, Ängarna 433
83013 Åre

Kontakt:
Tel: 0707916081
E-post: [saknas] Information

Se all info