Hoppa till sidans innehåll

Ariana FC - Fotboll

 

Välkommen till Ariana FC Ungdom

 

 

Här finner du all information du behöver kring våra ungdomslag.  

Välj vilket lag du söker information om i toppmenyn och klicka dig fram till kalendrar, trupper m.m.
 

Alla ungdomslagen tränar på Kroksbäcks IP.

Tisdagar & torsdagar kl. 17:00 - 18:30

 

Ariana FC Ungdom är en grundpelare för föreningens verksamhet. Det yttersta målet med ungdomsverksamheten är att producera egna, välutbildade fotbollsspelare som kan ta steget upp i vår A-trupp och spela matcher för Ariana FC. 

Den röda vägen

Allt som allt håller Ariana FCs ungdomsverksamhet varje vecka igång omkring hundratals barn och ungdomar mellan 6 och 19 år och vi arbetar enligt Den röda vägen. Den röda vägen är vår utbildningsplan sedan 2019 och innehåller vägledning för VAD, VARFÖR och HUR vi tränar, matchar, scoutar spelare och ledare m.m. i AFC Ungdom. 


Varje år tar någon lovande ungdomsspelare det sista steget upp i AFC:s seniorlag – och varje år lär en massa barn och ungdomar känna fotbollen och varandra genom AFCs ungdomsverksamhet. Så vill vi fortsätta. Välkommen att bli en del av vår ungdomsverksamhet. 

För den intresserade finner du AFC Ungdoms matcher  http://www.skaneboll.se/information/?scr=clubfixturelist&ffid=14&feid=12846 under föreningens matcher i vänstermenyn.

Provspel

Är du intresserad av att tillhöra AFC Ungdom eller har övriga frågor kontakta Norlla Amiri utvecklingsansvarig pojk, på This is a mailto link eller på 0739968259. 

Välkommen till Ariana FC Ungdom! 


 

 

 

 

Postadress:
Ariana FC - Fotboll
Ystadvägen 17
21430 Malmö

Kontakt:
Tel: 0739968259, 0765608105
E-post: This is a mailto link