Hoppa till sidans innehåll

Vår Pro


Ingen tränare på full tid – Men tillgång till en av skandinaviens ledande

Årjäng Golfklubb arbetar för att växa men har idag inte underlag för att ha en huvudtränare på full tid. Dock har klubben ett samarbete med Anders Thelberg NXT LVL-Coaching. Anders är i sin yrkesroll tränarchef i det Norska Golfförbundet och har lång erfarenhet av utveckling av spelare, tränare och ledare på alla nivåer. Se kort smakprov här: http://www.norskgolf.no/node/4295

 

Som medlem eller gäst kan du få hjälp med ditt spel av Anders. Dock är Anders tid väldigt begränsad. Framförhållning gällande bokningar blir viktig att ha.

 

Klubben har också  för att utvecklas och växa som intention att utbilda ideella ledare som skall verka under Anders ledning. Ta kontakt med Årjäng GK för mer information om ledarprogrammet.

 

Nytt år och nya möjligheter:

http://www.bokamera.se/AndersThelbergNXTLVL-Coaching/Message/7/anders.thelberg%40gmail.com/99

 

Spelarchecken

 

Bokning av lektioner/undervisning görs enklast via Anders hemsida: http://www.bokamera.se/AndersThelbergNXTLVL-Coaching/Home

men kan även bokas direkt med Anders antingen via mail eller telefon:

 

E-Mail: This is a mailto link

Mobil: 072 510 72 30

 

Om mig

 

 

Ny headprofessional på Årjäng GK!

 

Mitt namn är Anders Thelberg.. Jag är 36 år gammal och bor sedan 2005 tillsammans med min fru och våra tre barn i Årjäng. Själv växte jag upp i Gävle och i Gävle Golfklubb. Golfen har sedan 12 års ålder betytt väldigt mycket för mig. I min tränarroll har jag jobbat i varje hörn av golfen. Jag flytttade till Norge 1997 och har här fått förmånen att vara central i rollen att utveckla spelare, tränare och klubbar  på alla nivåer men inte minst en hel golfnation. Sedan 2005 har jag jobbat fulltid på Norges Golfförbund , där jag  i dag har huvudansvaret för att utveckla landets alla tränare mot nästa nivå. Baserat på den träningsfilosofi som jag står för, har jag utvecklat ett träningskoncept som används mer och mer i Norge men också  andra länder. I 2011 och som första klubb i västsverige också på Årjäng GK. 

 

Jag har tagit på mig rollen som idrottsansvarig och headprofessional för klubben. En uppgift som känns väldligt inspirerande för mig att ta tag i och som genomförs på min fritid väl hemma från Norge. I utgångspunkt kommer jag att vara tillgänglig på klubben  under torsdag-kvällar och söndag-eftermiddagar. Inom kort kommer programmet för juniorer, nybörjare, herrar och damer att presenteras och sändas ut. Jag och klubben har stora ambitioner för framtiden. Tillsammans  önskar vi bygga något väldigt bra på Årjäng GK de kommande åren. Ett byggande som kommer att ske stegvis,  med kvalitet och med en klar vision i fokus.

 

Jag ser fram till att möta Er alla och att bidra i processen att ta Årjäng Golfklubb till nästa nivå.

 

Mvh

Anders Thelberg

Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:08
Skribent: Christer Nilsson

golfhäftet 2015

 

golfa runt vänern

 

facebook

Postadress:
Årjängs GK - Golf
Svensbyn
67295 Årjäng

Kontakt:
Tel: 0573771144
E-post: This is a mailto link