Hoppa till sidans innehåll

ÄRLAS HÖSTSPRING ARRANGERAS NORR OM DUNKER OCH I EN ENKEL MODELL

14 SEP 2020 13:56
  • Skapad: 14 SEP 2020 13:56

Ärla Orientering har två helger i rad ordnat både DM medeldistans och långdistans. Samt deltagit framgångsrikt i bra sprint-DM respektive natt-DM arrangerade av Katrineholms OK respektive Södertälje-Nykvarn.
 
Med den belastningen på alla Ärla-orienterare erbjuder vi från och med imorgon ett förenklat Höstspring strax norr om Dunker. Där finns sex banor att välja mellan och kontrollerna är utmärkta med snitsel. Utom den enkla banan på 2,4 km som är utmärkt med små skärmar.
Man får tag i kartorna antingen genom att beställa ett antal utskrivna från Johnny Fransson (070-3474628, This is a mailto link) ) eller meddela Johnny vilka banor man är intresserad av. I
båda fallen betalar man 30 kronor/karta. Alla kontroller är utmärkta till fredag 9 oktober. Man kan springa både kvällstid och på helgerna men på helgerna helst inte tidig morgon eller i skymningen. Tillgängliga banor är 2,4 km vit-gul med skärmar, 2,4 km orange-röd, 2.8 km orange-röd, 3,6 km röd-blå, 4,2 km röd-blå och 7,6 km svart (enda banan i skala 1:10 000). Den banan har också en egen start och mål.
 
Parkering på vägen mot Överhändö eller andra öppna ytor, direkt till höger efter infarten till Dunkers samhälle. De som hör av sig få karta med P-anvisning!
 
 
Skribent: Marcus Nilsson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

ärlam

 
  Sponsorer

 

logfarg2

 

Modern_Ekonomi

 

 

 VolvoCE

 

 

MVG Bud

 

 

o-boken

 

Ange alt-text här.

 

 

 

 

Postadress:
Ärla IF - Orientering
Orienteringssektionen, Ärla-Nytorp, Åsborgen
64043 Ärla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info