Hoppa till sidans innehåll

Hösten med Ärla IF Orientering

13 AUG 2022 11:27
  • Uppdaterad: 13 AUG 2022 11:27

Hej!
Sensommaren är här och hösten är i antågande. Vi har en hel del roliga aktiviteter och träningar att se fram emot i höst. Bifogat har ni programmet. Jag vill även påminna ALLA (motionärer, veteraner, barn, elitare, juniorer mm) att anmäla ert intresse att vara med och springa på 25-manna den 8 oktober. ALLA behövs för att få till roliga och utmanande lag.
Länk för intresseanmälan till 25-manna:
https://eventor.orientering.se/Activities/Show/16337
 
Vad gäller torsdagsträningarna under hösten så kommer Kristin och Åsa ansvara för träningarna upp till "gul nivå". Ca 12 år. För orange nivå och uppåt så har vi ett schema på ansvariga. För detta så kommer vi lägga upp en aktivitet för varje tillfälle i Eventor som man kan anmäla sig till för att veta ungefär hur många kartor som ska skrivas ut. Vi startar upp den 25 augusti med en rolig stafett där hela sektionen behövs. Länk för anmälan kommer.
 
Jag vill också slå ett slag för DM-tävlingarna. Vi har bokat ett boende (plats för husvagn finns) vid Simonstorp för gemensamt "läger" mellan DM-medel och DM-stafetten. Även här finns en länk för anmälan i Eventor.
https://eventor.orientering.se/Activities/Show/16338
 
För er som tänkt att åka på SM-medel och stafett, in och anmäl ert intresse på nedan länk, även om du följer med som coach.
https://eventor.orientering.se/Activities/Show/16191
 
Ser fram emot en fin höst!
Skribent: Åsa Gindemo
E-post: Adressen Gömd

eventor.png
Följ oss på Sociala medier:
facebook-ikon-png-3.pngunnamed.jpg

 

Äif_LogotypCMYK.png

 
  Sponsorer

 

logfarg2

 

Modern_Ekonomi

 

 VolvoCE

 

MVG Bud

 

o-boken

 

 

 

 

 

Postadress:
Ärla IF - Orientering
Ärla-Nytorp, Åsborgen
63536 Ärla

Kontakt:
Tel: 0703033674
E-post: This is a mailto link...

Se all info