Hoppa till sidans innehåll

INGET KM SÖNDAG NOVEMBER -men enkla motionsbanor vid Åsborgen

07 NOV 2020 20:05
  • Skapad: 07 NOV 2020 20:05

Hej igen alla!
Eftersom att Simon har långt och en del andra också är det förståeligt att de inte kommer till Ärla nu. Då det kom nya mycket luddiga rekommendationer idag så har vi ställt in medel-KM på söndag (där kunde de ha blivit ganska många starter) och även den s k organiserade nattorientering imorgon fredag kväll. Den kan tränas när som helst.
Lördag kan också de som vill få Åkerskartor vid Åsborgen samma tid som i det ursprungliga programmet (9:30) och ta en tur till den fina terrängen och orientera där.
Söndag 8:e finns enkla motionsbanor från Åsborgen från och med 10:00!
Om jag tolkar rekommendationerna rätt är det ännu tillåtet att på egen hand orientera men inte tillsammans med andra ens utomhus om man är född före 2005. Jag tror dock inte att kartor med banor och reflexer i terrängen bryter mot rekommendationerna så de som vill kan komma till Åsborgen imorgon 18:30-19:00 och få kartor även för nattorienteringen.
Om sen någon professionell betald idrottare vill orientera är det helt OK eftersom att det strider mot näringsfriheten att då stoppas av myndigheters rekommendationer. Därför får de välbetalda fortsätta idrotta som vanligt och även sprida smitta utan att något händer.
Lördagseftermiddagens funderingar inför framtiden får vi fundera vidare på tills vidare.
De restriktioner som nu idag kom till denna helg ska gälla till 26:e november och vi avvaktar med vad vi ska göra och när.

Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

ärlam

 
  Sponsorer

 

logfarg2

 

Modern_Ekonomi

 

 

 VolvoCE

 

 

MVG Bud

 

 

o-boken

 

Ange alt-text här.

 

 

 

 

Postadress:
Ärla IF - Orientering
Orienteringssektionen, Ärla-Nytorp, Åsborgen
64043 Ärla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info