Hoppa till sidans innehåll

ORIENTERINGSSEKTIONENS VERKSAMHET HITTAR HITTAR NYA VÄGAR PÅ GRUND AV CORONAVIRUSET

17 MAR 2020 20:45
  • Skapad: 17 MAR 2020 20:45

Sektionsstyrelsen och en del arrangörer beslutade i lördags att vi med de restriktioner som gäller genomföra Svartnatta tillsammans med OK Tjärnen samt även Ärla-medeln 13:e april.
Vi kommer också att fortsätta arrangera egna hemma-och kommunaktiviteter. Huvudsakligen utomhus och med hänsyn till SOFT:s anvisningar. Här i Ärla Medlemmar kommer strax också mer info från sektionsstyrelsen.
Kommande helg, 20-22 mars, blir det dock ingen samling-och träningshelg i Ärla då Södertälje-Nykvarn ställde in sin söndagstävling. Inställelsen bestämdes igår i samråd av Erik Melèn och Johnny. Den betyder färre långa resor och skulle i det rådande läget inte ha varit särskilt meningsfull.
Däremot vill aktiva fortsätta med träningar, mindre tävlingar och samlingar som ryms inom SOFT:s anvisningar som finns bifogade i sin helhet. Då orienteringstävlingar de kommande helgerna är mestadels inställda sker fram till påskhelgen den mesta träningen där man bor.
Under påskhelgen blir det som det ser ut idag en samling i Ärla med Sågarsvedet som bas och boende. Avslutad med Ärlamdlen. Sen bestämmer vi grundat på info och utvecklingen i Coronafrågan kommande aktiviteter.
SOFT har för sin elitverksamhet antagit ungefär samma strategi då även första omgången i Världscupen i Schweiz i maj är inställd. Om 10mila 2-3 maj, Venla-Jukola 13-14 juni samt O-Ringen vet vi just ingenting. Kan komma vissa besked denna vecka. Till de två jättekavlarna är massor av pengar i form av startavgifter redan inbetalda. Samma gäller O-Ringen för enskilda och familjer. Så dessa tre jättearrangemang kommer säkerligen inte att helt inställas.
Vi har också möjligheten att istället för ett framflyttat Venla/Jukola åka på SM-läger inför medel-SM och SM-stafetterna utanför Boden respektive Luleå. Lång info men viktigt i dessa tider!
Skribent: Marcus Nilsson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

ärlam

 
  Sponsorer

 

logfarg2

 

Modern_Ekonomi

 

 

 VolvoCE

 

 

MVG Bud

 

 

o-boken

 

Ange alt-text här.

 

 

 

 

Postadress:
Ärla IF - Orientering
Orienteringssektionen, Ärla-Nytorp, Åsborgen
64043 Ärla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info