Hoppa till sidans innehåll

SISTA DM-HELGEN ERBJÖD UTMANINGAR OCH PERFEKT LÖPVÄDER FÖR HUNDRATALS ORIENTERARE

14 SEP 2020 13:54
  • Skapad: 14 SEP 2020 13:54

Inom loppet av drygt två veckor lyckades Södermanlands Orientering arrangera fyra DM-tävlingar i form av Ärlas medel-DM, Katrineholms OK:s sprint-DM, Södertälje-Nykvarns natt-DM och som avslutning söndagen 13:e september långdistans-DM arrangerat av Ärla strax nordväst Högsten. Ärla behövde cirka 30 arrangörer per DM och de fick båda gångerna välja mellan olika sorters sallad, bröd och drycker då blev "hela" arbetsdagar båda gångerna. Cirka 07:00-21:00 för vissa och lite kortare tid för andra.
Tävlingsledare på medeln var Julia Davidsson och banläggare Lisa Andersson och där deltog nästan ingen från Ärla då de behövdes som arrangörer och dessutom hade tränat i medeldistansområdet. På långdistansen fick de vara med och där toppade Lisa Andersson långdistansen klart före Julia Davidsson.
 
I herrklassen vann Södertälje-Nykvarns Johan-Ek Larsson båda tävlingarna. Långdistansen klart före Ärla Viktor Larsson.
Simon Gindemo var tävlingsledare och Lennart Agèn banläggare. I övrigt jobbade Ärla med olika starter, parkering, kontrollutsättning, tidtagning och administration av tävlingen.
 
-Vi har inte dragit ned på aktiviteterna trots att det funnits restriktioner sedan mars. Istället har vi arrangerat massor åt oss själva och andra. Samt fått nya medlemmar/orienterare i alla åldrar. Flera av dem var med och arrangerade och en del tävlade under under de två DM vi arrangerade, berättar Simon Gindemo som var administrativt ansvarig för långdistans-DM.
 
Länk till foton på Ärla Orientering
Skribent: Marcus Nilsson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

ärlam

 
  Sponsorer

 

logfarg2

 

Modern_Ekonomi

 

 

 VolvoCE

 

 

MVG Bud

 

 

o-boken

 

Ange alt-text här.

 

 

 

 

Postadress:
Ärla IF - Orientering
Orienteringssektionen, Ärla-Nytorp, Åsborgen
64043 Ärla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info