Hoppa till sidans innehåll

Träningshelg för hela sektionen

06 JUN 2021 21:58
  • Uppdaterad: 06 JUN 2021 21:58

INBJUDAN TILL LÄGERHELG
18-20 juni

Välkomna att delta på hela eller delar av de aktiviteter som arrangeras. Alla är välkomna, oavsett ålder och orienteringsnivå. Fokus och syfte är att äntligen träffas och ha det trevligt, träna och hänga tillsammans.

 

Fredag: Orienteringsbana med reflexer nära Ärla i skymning och med pannlampa för kartläsningen. Allt för att skapa Venla/Jukolastämning. Enklare bana kommer att finnas. Samling vid Åsborgen runt 20:00. Övernattning kan ske i Åsborgen på hårt underlag alt. tält.

Lördag:
FM: Orienteringsbanor att välja mellan i olika svårighetsgrader och samling kl 10:00 vid åsborgen.

EM: Gängkavel som är en slags stafett, (även andra klubbars orienterare kan komma att delta). Södra delen av Högstensmon med ALLA sorters terräng och nivåer som ska passa ALLA deltagare och lag. Uthängda kontroller med tidtganing, si-pinne behövs (finns att låna). Start kl. 16:00.

För de som gillar friluftsliv kommer de som vill övernatta vid Magsjön i tält, i närheten av Byringe, ca 2 mil söder om Strängnäs. Medtag egna övernattningsgrejer och mat. Grillplatser, bord, bänkar, soptunnor och toalett finns. Vi har ett stort topptält i sektionen inköpt till Venla/Jukola 2019. De som vill bor förstås inomhus. Magsjön erbjuder Södermanlands klaraste vatten och en naturlig sandstrand.

Söndag: Lugnt långpass från Magsjön på legendariska kartan Salvaren-Kalkbro i ett unikt områden nästan helt utan hyggen och med Sörmlandsleden ringlande mellan och på bergen. Start ca 10.00 från Magsjön då man direkt når kartan. Vätska kan ordnas!

Anmälan görs via Eventor under klubbaktiviteter alternativt till Åsa Gindemo via mail: This is a mailto link

Skribent: Åsa Gindemo
Epost: Adressen Gömd

eventor.png
Följ oss på Sociala medier:
facebook-ikon-png-3.pngunnamed.jpg

 

Äif_LogotypCMYK.png

 
  Sponsorer

 

logfarg2

 

Modern_Ekonomi

 

 VolvoCE

 

MVG Bud

 

o-boken

 

 

 

 

 

Postadress:
Ärla IF - Orientering
Ärla-Nytorp, Åsborgen
63536 Ärla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: johnny.fransson@gmai...

Se all info