Hoppa till sidans innehåll

VI HAR FÅTT LOV ATT HYRA NYA SÅGARSVEDET FÖR BOENDE BÅDE 8-10 OCH 23-24 NOVEMBER

31 OKT 2019 20:33
  • Skapad: 31 OKT 2019 20:33

Som alla kommer ihåg var det ganska trångt vid byggplatsen Sågarsvedet under hela Eskilstuna Weekend 2018. Nu har den nya anläggningen varit klar ett drygt år och den gamla rustades upp en hel del inför den "kollosäsong" som genomfördes sommaren 2019.
Efter kontakter med socialförvaltningen som är den kommunala verksamhet som har huvudansvaret för Sågarsvedet har vi fått löfte om att hyra när det inte krockar med kommunal verksamhet.
Idag fick vi besked om att de som vill kan bo i den nya anläggningen vid Sågarsvedet 8-10 november, lite beroende på när man ansluter till vår samling med tre aktiviteter (se infon nedanför denna).
Vi kan även disponera Sågarsvedet två veckor senare när det är ultralång-KM i samband med Fakiren i Köping 23 januari och på söndagen 24:e medel-KM (kan kanske också arrangeras från Sågarsvedet?). Det kan också bli så att hela prisutdelningen genomförs vid Sågarsvedet.
Påskhelgen 10-13 april hoppas vi också kunna vara vid Sågarsvedet. Både för boende och som del i förberedelserna och genomförandet av vårt arrangemang av en medeldistans annandag påsk 13 april. Hela påskhelgen är fylld av tävlingar så vi behöver någonstans att "vara", Då håller vi troligen till i den gamla delen av Sågarsvedet som är renoverad, har gott om sängplatser samt ett bra utrustat kök.
Även för våra veteraner kan de bli aktuellt att hyra för arrangemang. De kommunala behoven går dock alltid före, liksom om skolor eller andra kommunala verksamheter vill till Sågarsvedet. I övrigt är det öppet för föreningar att få hyra utom under perioden efter skolavslutningarna fram till att skolan startar igen i augusti. Då är hela anläggningen reserverad för kolloverksamhet i olika omgångar. Ärla Orientering har också lovat att bidra till enkla orienteringsövningar eller det personal och barn vill ha då vi har kartor och väl känner terrängen runt om Sågarsvedet. Totalt sett kan massor av ideell föreningsverksamhet ha nytta av Sågarsvedet, Sotsjön och all vacker natur runt om.

Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

ärlam

 
  Sponsorer

 

logfarg2

 

Modern_Ekonomi

 

 

 VolvoCE

 

 

MVG Bud

 

 

o-boken

 

Ange alt-text här.

 

 

 

 

Postadress:
Ärla IF - Orientering
Orienteringssektionen, Ärla-Nytorp, Åsborgen
64043 Ärla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info