Hoppa till sidans innehåll

2003


 

15 plats på ungdomskavlen vid 10-mila!

Ett stort GRATTIS till Niklas Olofsson-Bierfeldt, Lisa Andersson, Calle Carlsson och Emil Andersson för en mycket bra placering i ungdomskavlen i 2003-års 10-mila. Av närmare 400 startande lag sprang de in på en 15:de plats. Ärlas andralag placerade sig på 216:de plats och tredjelaget kom på plats 303.

 

Årets flicka 2003 blev Lisa Andersson som under året sprungit i D 12 klassen. Årets pojke blev Calle Carlsson som under prisutdelningen i klubbstugan var klädd i tröjan som han tilldelats dagen innan av Södermanlands orienteringsförbund för sin seger i Ledartröjan 2003. Till årets skidåkare vintern 2002-2003 utsågs Sandra Karlsson Bierfeldt, D 12.

Calle tog maximal poäng i Ledartröjan

Precis som Emil Andersson premiäråret 2002, tog allas vår Calle Carlsson maxpoäng i H 14-klassen i årets Ledatröjstävling. Calle var klar segrare redan innan Kjula IF:s kort-DM men då vann han och uppnådde 50 poäng för fem segrar. Grattis Calle!

Ärla tvåa i ungdoms klubbmatchen

Ärla IF lyckades via en jämn insats på OK Klemmingens tävling den 24 augusti klara andraplatsen i årets ungdomsklubbmatch före just OK Klemmingen. Nyköpings OK var klara segrare redan efter vårens två tävlingar. På hösttävlingarna var Nyköpings OK mer mänskliga medan vi i Ärla hade nästan exakt samma resultat på Klemmingens hösttävling som på OK Tors ungdomstävling 5 april. Ändå tappade vi Sofia Grawé till hösten eftersom Sofia och familjen åkte till Korea 8 juni. Istället började Sofie Karlsson och Bettina Hoelgard tävla i augusti och det gav oss massor med pluspoäng. Men bredden är lika viktig eftersom varje tävlande som går runt sin bana får två poäng. Kul att vara före klubbar som Klemmingen, Hällen och Södertälje/Nykvarn. Intressant att notera är att de fyra första klubbarna i matchen inte är kombinationsklubbar.

Ungdomskommittén tackar alla barn, ungdomar, ledare och föräldrar som sett till att vi är näst bästa ungdomsklubb i orientering i Sörmland.

Johnny Fransson

Uppdaterad: 19 MAR 2008 19:50 Skribent: Carl Johan Almerén

eventor.png
Följ oss på Sociala medier:
facebook-ikon-png-3.pngunnamed.jpg

 

Äif_LogotypCMYK.png

 
  Sponsorer

 

logfarg2

 

Modern_Ekonomi

 

 VolvoCE

 

MVG Bud

 

o-boken

 

 

 

 

 

Postadress:
Ärla IF - Orientering
Ärla-Nytorp, Åsborgen
63536 Ärla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: johnny.fransson@gmai...

Se all info