Hoppa till sidans innehåll

Information om gymmet i Åsborgen, Ärla


Gymmet är inrymt i lokalerna vid idrottsplatsen Åsborgen, Ärla

Det är en välutrustad träningslokal med moderna maskiner med mera. Fräscha duschar och stora omklädningsrum. Gymmet är öppet alla dagar mellan 05.00-24.00.

Som medlem i Ärla IF är kostnaden för att få tillgång till gymmet 350 kr/halvår eller 600 kr/helår. För att komma in i gymmet krävs att man köper en tagg för 100 kr som är personlig

1. Du måste vara medlem i Ärla IF. Du klickar på länken "Vill du bli medlem? Ja!"och fyller i alla fält. Därefter kommer en betalningsavi att skickas till dig, som skall betalas. Är du redan medlem hoppar du över detta steg. Åldersgränsen för gymmet är fyllda 13 år, se nedan info och avgifter med mera gällande barn 13-18 år.

2. Du betalar 350 kr för halvår eller 600 kr för helår i gym-avgift och 100 kr för tagg som en engångsavgift till bg 310-1722. Ange under betalningsreferens namn på den som skall ha taggen och vilken period som avses, vår, höst eller helår. Perioderna är 1/1-30/6 och 1/7-31/12. Vill du fortsätta träna därefter betalar du 350 kr vid varje halvårsskifte eller 600 kr för helår. Obs! Det skickas inte ut någon faktura vid ny period, utan du betalar bara in avgiften och fortsätter träna.

3. Du kontaktar Rita Syrén på mobil/sms på 076-215 99 29 för överenskommelse att lösa ut din tagg. Du kvitterar taggen på ett formulär där du samtidigt intygar att du följer de regler som finns för gymmet. Det krävs legitimation och kvitto på betalningen när du hämtar taggen.

Vill du prova på i gymmet eller få visning ta kontakt med Rita Syrén. Det är inte tillåtet att prova på utan tillstånd.

Eftersom gymmet är ett s k ”nyckelgym”, kommer stick-kontroller av tagg att göras då och då.

Barn upp till och med 10 år får vistas i gymmet fram till kl 15.00 alla dagar och skall vara under målsmans uppsikt och får inte störa övriga som tränar. Barn från och med 11 år till och med 12 år får träna i gymmet i målsmans sällskap och ansvar, dock måste barnet var medlem i Ärla IF.  Barn från och med 13 år med målsmans medgivande får träna själva i gymmet till och med 18 år och med betalning av ordinarie gym-avgift plus avgift för tagg samt medlemskap i Ärla IF.

För kontakt med ansvarig i gymmet mailadress: This is a mailto link

 

Uppdaterad: 29 JUN 2020 19:00 Skribent: Rita Syrén
Epost: Adressen Gömd

Vill du bli medlem?  JA!

Genväg till kontakt uppgifter

Felanmäl brister på Åsborgens IP genom att skicka ett e-post till This is a mailto link    

 

 

Kontakta Webbmaster This is a mailto link    

Postadress:
Ärla IF
Ärla-Nytorp, Åsborgen
63536 Ärla

Kontakt:
Tel: 0739399314
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 Genväg till fotbollens hemsida

 

Genväg till friidrott hemsida

 

Genväg till orienteringens hemsida

 

Genväg till skidornas hemsida