Hoppa till sidans innehåll

89 veteraner tävlade Corona-anpassat

07 OKT 2020 15:24
För fjärde året var vi med och arrangerade en deltävling i Dala Veteran-OL. Från början var vi placerade sist i det omfattande programmet, sista tisdagen i oktober.
  • Uppdaterad: 07 OKT 2020 15:24

Men Coronan omkullkastade alla planer. Först ströks en massa tävlingar och när man på höstkanten försökte komma igång med anpassad tävlingsform blev det luckor i programmet.

Vi fick erbjudandet att tidigarelägga vår veteranträff till 22 september och nappade på det. Banorna var klara sedan länge så det gällde bara att aktivera teamet som kunde ställa upp en tisdag förmiddag. HelgE blev tävlingsledare, Mats tog starten, Tony tog ledigt(!) för att fixa allt med tävlingsdata, Lena, Kalle och Bengt satte ut kontrollerna på morgonen och övriga i lediga gänget dök upp, Ingemar, Carina, Kent etc.
Föranmälan krävdes och vi fick in 93 namn. Mer än på årets tidigare två deltävlingar i Dalom. 89 kom till start i Hyttmarken. En i minuten så det drog ut lite på tiden, men det var ju enligt Tegnell.
De flesta tyckte det var trevligt, såvitt vi kunde märka. Orienterandet gick bra för nästan alla. Åtminstone fram till avslutningen i groparna ovanför IP, där en del blev riktigt kollriga.
På bilden ses tre masar på gott humör efter att ha tävlat i Årsunda. fr v Ulf Löfgren, St Tuna, Gunde Hjalmarsson, dito samt Anders Malmberg, Kvarnsveden.
Skribent: Per Elfström
Epost: Adressen Gömd

Anslagstavlan

Väder Årsunda

Postadress:
Årsunda IF - Orientering
Mats Hedberg, Tornstigen 24
81173 Årsunda

Kontakt:
Tel: 026290096
E-post: This is a mailto link

Se all info