Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Resultat 06-07"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Resultat 06-07


Göteborgs Open 18-20 maj 2007 Pontus hade tuffa matcher.


Göteborgs Open är en största tävlingen i Sverige. Det var 81 klubbar varav 16 utländska klubbar från Finland-Norge och Danmark. Dom har satt en gräns på 550 deltagare. Hill från Danmark tog hem dom flesta poängen.

Pontus van första singel matchen på fredag mot Arvid Björnlund Vårvinden=Göteborg i dubbeln spelade han ihop med en kille från Värnamo det blev för svårt mot 1 seedade paret från V.Frölunda.

Lördagens spel i singel var Pontus svåraste motståndare i karriär. Först möte han Malte Sjörslev Mörk=Danmark 21-13 21-9, han blev total segrera i U11. 3 pool matchen var mot Jonathan Dreifaldt V.Frölunda 21-8 21-8, och då var det färdigspelat för helgen. Men det var bra att han fick spela mot killar i samma åldersklass och möta bra motstånd.

Staffan

Malmsmachen Gällivare 31/3 1/4 07 10 medaljer i helgen


Resultat 

U13 N Erik L 1 singel och 1 i dubbel med Anton R

U15 Pontus 1 singel och utslagen i dubbel U17 

U17 Ida 2 i singel, 2 i dubbel B-klassen med Anneli och 1 i dubbel U17 med Peter H

U17 Peter gick inte vidare från poolen men 1 i dubbel med Ida

B-klassen Anneli 3 i singel 2 i dubbel med Ida och 1 i mix med Stefan F

B-klassen Stefan 1 i singel, 3 i dubbel och 1 i mix med Anneli

C-klassen Andreas och Göran gick inte vidare från pool spelet och även i dubbel blev det respass. Men dom har gjort det bra ändå i debuten.

Staffan

 

ÖbackaSmashen Härnösand 17-18/3 07 Erik utslagen i 16 delen


Inga störe framgångar i Härnösand.

Erik utslagen i 16 delen både i singel och i dubbel.

Han tyckte att det kändes trökt och svårt att få upp tempot.


Sliverfjädern Skellefteå 3-4/2 07 7st medaljer under helgens tävling.


Resultat.

U13 N Erik Landstedt gjorde en strong insatts i singel och gick till final där han förlorade med 18-21 18-21 mot Oskar Casselryd. Synd att hans dubbel kompis var sjuk. U13 Pontus spelade suveränt i singel och vann utan en set förlust i dubbel blev han 2 med Sebastian Holmström Umeå. U15 Ida fick inte spela singel av någon anledning, däremot fick hon och Anneli brons i dam dubbel B. Anneli spelade bra i singel och mix men räckte inte riktigt till. B klass Stefan var betydligt bättre i helgen och gick till final i singel där han föll mot David Andersson SBMK. I dubbel fick han låna min dubbel partner Jan Zakrisson Lycksele från Umeå tävlingen och dom gick hela vägen fram och vann. C-klassen. Göran Westerlund gjorde tävlings debut i dubbel med Staffan och gjorde bra resultat utan vinst. I singel finalen förlorade Staffan mot Paul Roos F21 med 21-19 23-21


Stadion Cup Umeå 27-28/1 07 Inga medaljer i helgen.

 


Det blev bara 2 kvartar och 2 16 delsfinaler i helgen.   Ida och Erik var dom som gick vidare i singel till söndagens spel. Ida fick för tuft motstånd och Erik lämnade wo på grund av förkylning. Anneli och Ida gjorde en bra dubbel match mot ett sidat par i b-klassen förlustsiffrorna blev 12-21 16-21. Ett litet pluss i kanten var att Staffan och Jan Zakrisson Lycksele slog ut Stefan och Erik i dubbel, men sen blev det stopp. Anneli spelade bra i två singel matcher men det räckte inte ändå fram.

Staffan 

MIO CUPEN Boden 16-17/12 06

Resultat

Anton och Erik fick silver i dubbel HDU13N.                                                                 Pontus fick silver i singel HS15.                                                                                    Ida fick guld i DSU15 och brons i dubbel med Anneli i DDB.                              Anneli blev 4 i MIXB.                                                                                                  Stefan fick guld i singel HSB och guld i HDB med Staffan.                              

Staffan fick silver i HSC och guld i HDC med Paul Roos F21.

 

A-SMASHEN 06 gav 8 Guld-4 Silver och 7 Brons

Det blev en lyckad helg med många medaljer och särskilt roligt för alla våra ny ungdomar  som gjorde sin första tävling. Nea Mattsson Lundberg, Anton Möller, Erik Landstedt och Erik Riström tog sina första medaljer. Fredrik Lundgren fick lämna Wo på söndag, med en värkande axel.

 

 

                                                                                    


Resultat Nybörjare 

U11 Singel 3 Nea Mattsson Lundberg                                                                               U13 Singel 3 Erik Landstedt och i dubbel med Anton Riström fick dom silver i dubbel U11-13 och Anton Möller och Nea fickBrons där. 

Resultat Licensierade

U13 Singel 2 Pontus Holmberg och i dubbel U15 blev det en 3 plats med Clas Pettersson 

U15 Singel 1 Ida Söderlund och en 3 plats i dubbel U17 med Theres Hansson BMKO

U17 Dubbel 1 Peter Hedman med Dennis Bröns BMKO i singel blev han utslagen

B-klass Singel 1 Carolin och Anneli 3. Dubbel tog Carolin och Annika Zettervall Lycksele Guld   i Mix blev det Silver för Carolin och Erik

Erik 1 singel och Stefan 2, det blev även Guld för Erik-Stefan i dubbel 2 plats för Staffan  tillsamans med Jan Zakrisson Lycksele.

C-klassen Mikael Sundström försvarade sitt Guld från 2005 i singel och tog en 3 plast i dubbel med Hans Hannlöv LBM

 

DM Luleå 19/11 06 7 medaljer

Dm Luleå gick bra, synd att Stefan och Erik fick stanna hemma på grun ac skada.

Resultat

HS U15 Guld till Pontus Holmberg

DS U15 Guld till Ida Söderlund 

DS U19 Silver till Carolin Granström och Silver i dubbel U19 med Frida Svanberg

DD U19 Anneli och Ida Brons

MIX Seniorer Guld till Carolin med Lars Anders Gillenbjörk

HDC Brons till Staffan med Stig Landin 

 

NNC Cupen Umeå 20-21 okt 06

NCC Cupen 3 brons

Erik hade chansen att ta storslam i helgen. Det gick bra tills kvartfinalen i snigel som han vann med mycket stora besvär, han skadade sig i första pool matchen och det blev bara värre för varje match. Efter kvarten i singel började dubbel och mix så han fick avbryta där. Stefan gick vidare från poolen men i 16 delen blev det stopp. Anneli var nära att gå vidare från poolen men förlorade en jämn match med 20-22 22-24. Jag fick hoppa in med Stefan i dubbel och där åkte vi ut i semin med 1-2 i set. Mixen med Catarina Inga blev samma resultat 1-2 i set.

Staffan

 

Storsjöcupen Östersund

2 Guld, 1 Brons och 4 st kvartsfinaler blev faciet i helgen

U11 Pontus tog Guld i singel och dubbel. Det blev tuft semin och singel finalen mot Pontus Själlin Östersund blev det 21-11 21-19.

U15 Ida hamnade i en tuff pool och gick inte vidare från singel spelet. Men i dubbel blev det brons och mix var det nära att hon gått till semi.

B-klass Erik förlorade en jämn kvartsfinal i singel. Stefan och Erik förlorade även  en välspelande kvartsfinal därimot i mix blev det respass direkt. Anneli gick inte vidare från poolen och i dubbel åkte hon även ut direkt, men i mix blev det två omgångar.

Staffan

 

Riksklasskval i Umeå 30/9 06

1 medalj var till Ida och Pontus

Ida blev 3 i singel efter en tuff match mot Stina Hägglund Bergsåker 1-2 i set, Stina vann även finalen. I dubbel blev det respass direkt.

Pontus hade många tuffa matcher, i finalen mot Edvin Lycksell Skellefteå BMK blev det förlust med 0-2 i set. Dom gjorde det bra resultat i helgen, och nästa helg i Östersund kommer det inta att bli lättare.

Staffan

Inga nyheter är skapade

Anslagstavla

 

 

 

Postadress:
Arvidsjaurs BK - Badminton
Staffan Sundström, Krongatan 35
93334 Arvidsjaur

Kontakt:
Tel: 0705478772
E-post: staffan.arvidsjaur@t...

Se all info