Hoppa till sidans innehåll

Boda Borg 2016


Så blev den då äntligen av. Resan som så länge varit på gång, men aldrig kunnat genomföras.

Tjugofyra badmintonspelare plus ledare drog i mitten av oktober iväg till Karlskoga för att testa utmaningarna på Boda Borg.

Väl där delade vi in oss i grupper om 4-5 personer, och varje grupp fick sen fritt fram att under dagen klara så många questar, banor, som möjligt. Det fanns tjugotalet olika, och variationen var stor. En del var fysiskt utmanande med klättringar på nät och väggar, eller ålande i tunnlar. Andra var mer kluriga, och man fick grunna en hel del. Några var t.o.m lite småruggiga med spöktema.

Det bästa var att gruppmedlemmarna tillsammans själva fick bestämma vilka banor man skulle göra. Ville man göra samma bana flera gånger var det OK, och ville man hoppa över någon quest gjorde man det. Att jobba i grupp en hel dag kan bli slitsamt, men vi skötte det bra.

Ett lunchbreak med tacobuffe´togs, men det gick fort för alla ville snabbt ut på banorna igen.

Sammantaget en mycket lyckad dag. Ett stort tack till personalen på Boda Borg, och till chauffören Sture som rattade bussen tryggt och säkert. Men framför allt till alla ungdomar i Arvika Badmintonklubb som kämpade och slet. Inget gnäll, utan bara positivt. Tack ska ni ha.

 

Peter och Riho

Uppdaterad: 07 NOV 2016 22:44 Skribent: Riho Sisask
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Arvika BMK - Badminton
Riho Sisask, Mor Stinas väg 6
67141 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info