Hoppa till sidans innehåll

Dygnslaget 2020


Arvika BMK var som vanligt representerat när Dygnslaget avgjordes i Grums under Trettonhelgen. Tidigare år spelades det från lördag förmiddag fram till söndag morgon, men årets upplaga var lite kortare med sista final sent lördag kväll. Lika bra är väl det med tanke på skaderisken på spelare som varit i gång i tjugotalet timmar. (Och tänk all träsmak i baken som vi ledare och föräldrar fick...)

Man är ju bortskämd med allt bra spel som våra ungdomar visar, och inget undantag denna gång. Bl.a två klassegrar för Villiam i H U15. Nu börjar vi även visa framfötterna i seniorklasserna, och Emil segrade i HSC. Roligt för klubben som nu börjar få en bredd BÅDE på ungdoms- och seniorsidan. Sen är ju de äldre spelarna bra föredömen för de yngre, framför allt med sina tekniska färdigheter på planen.

Ni som vill ha mera resultat går förstås in på badmintonsweden/tävlingar.

Till sist ett stort tack till alla föräldrar som stöttar oss. Utan Er medverkan så skulle allt inte rulla på så bra som det gör. T.ex med skjutsning och övrig support vid matcher och träningar. Det funkar klockrent.

 

P.s

Årets första träning är på fredag 10 januari.

 

Vid tangentbordet denna gång var Peter.

 

 Badminton Sweden - Dygnslaget 2020 - Segrare

Uppdaterad: 06 JAN 2020 14:10 Skribent: Riho Sisask
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Arvika BMK - Badminton
Riho Sisask, Mor Stinas väg 6
67141 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info