Hoppa till sidans innehåll

Sista anmälningsdag till DM är 26/10, kort möte på träningen!

22 OKT 2018 23:08
  • Uppdaterad: 22 OKT 2018 23:08

Sista anmälningsdag till DM 2018 i Kristinehamn är 26/10 på fredagsträningen. Jag vet redan att många vill vara med och tävla. Några saker som jag vill bara ta upp innan vi åker:

1. På Fredag ska vi ha ett kort möte tillsammans med dem föräldrar som det rör sig mellan grupp 1 och 2 träningar klockan 17:50. Vi kommer att gå igenom lite det som man ska tänka på när man åker på en heldagstävling. Vi ska prata också om samåk etc. 

2. På singelspel spelar alla spelare i sin motsvarade klass. På dubbel och mix tänker jag att det är bäst om jag bestämmer vem som spelar med vem och det kan bli så att någon kommer att spela ett steg högre klass. Vi anmälen inte mer än till 2 klasser gällande ungdomar. Således singel + dubbel eller singel + mix.

3. På alla tävlingar finns startavgifter i alla klasser och då har vi haft alltid så att samtliga spelare betalar sina startavgifter själv. Det brukar ta lite tid innan man får en faktura från klubben som organiserar tävlingen och då får alla en inbetalningskort av mig sen. 

Riho, tränaren

Skribent: Riho Sisask
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Arvika BMK - Badminton
Riho Sisask, Mor Stinas väg 6
67141 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info