Hoppa till sidans innehåll

Kandergård och Hermansson klara för ny säsong!

2017-05-28 20:00
  • Uppdaterad: 2017-05-28 20:11

Ifjol beskrevs de som framtidsnamn men visade att framtiden är nu. Tobias Kandergård och Fredrik Hermansson, födda -98 respektive -99, var tongivande i offensiven och visade alltid bra karaktär på träning och matcher. Nu är de klara för en ny säsong i AHC.

Fredrik blev kvar i Arvika när han började gymnasiet ifjol och gissa om vi är nöjda med det! Ett träningsfenomen med stora ambitioner att hockeykarriären ska innehålla mer än division 2 hockey. Skicklig på att hålla i puck och näsa för målet. 17 år under sin debutsäsong ifjol och med ett års seniorhockey på meritlistan tror vi att han kommer ta stora kliv i sin utveckling och vara en viktig kugge i offensiven. Med sin höga arbetsmoral är han även nyttig i egen zon.

Fredrik Hermansson tillsammans med sportgruppens tillika huvudtränaren Peter Nolander.

Tobias hade seniorspel på sin meritlista redan innan fjolåret och har gått från klarhet till klarhet. Inte stor till växten men ett stort hockeykunnande och frän i skridskoåkningen. Skicklig på att bana väg för sina kedjekamrater men har inget emot att vara sist på pucken i ett anfall.

Tobbe Kandergård klar för 17/18

En ny säsong i den blå spelskjortan för dessa grabbar kommer göra AHC gott!

Skribent: Patric Fält
Epost: Adressen Gömd

ccm höger sida

Postadress:
Arvika HC - Ishockey
Fritidsgatan 10
67133 Arvika

Kontakt:
Tel: 0570-17750
Fax: 0570-177 51
E-post: This is a mailto link

Se all info

sponsor gif