Hoppa till sidans innehåll

Föräldramöte 8 augusti kl 18

07 AUG 2016 00:10
Hej idrottsförälder Som vi nämnde i ett mail till dig för några veckor sedan så drar höstsäsongen igång med ett föräldramöte nu på måndag den 8 augusti kl 18 i klubblokalen på Vik.
  • Skapad: 07 AUG 2016 00:10

Det vi ska gå i genom är upplägget för höstens cykelträning och det faktum att vi behöver hjälp av er föräldrar för att få klubbens verksamhet att gå runt. 

Vi ser gärna att även skidföräldrar kommer på mötet då infopunkten om föräldramedverkan är mycket viktig och gäller vårt deltagande som funktionärer på mârten första helgen i oktober. De föräldrar som väljer att inte dyka upp räknar vi med att ni tar kontakt med någon ledare för att få den information som lämnas.

Vi påminner också om att AIS deltar i den stora föreningsdagen som Sparbanken anordnar den 27 augusti på Vik. Så många barn och ungdomar som möjligt ska delta denna dag. Alla som har använder klubbkläder och de som inte har använder en blå tröja. Vi har en del T-shirts till försäljning i klubblokalen. 

Medlemsavgift för 2016 ska betalas. Befintliga medlemmar har fått inbetalningskort med snigelpost och de nytillkomna medlemmarna för 2016 har fått ett mail med info. De nya medlemmarna som ännu inte har betalt medlemsavgift har fått en påminnelse. All info om hur medlemsavgiften betalas finns i mailet eller på vår hemsida www.arvikais.se

Väl mött på måndag!

Ledare och styrelse gm Jocke J

Skribent: Joakim Jansson
Epost: Adressen Gömd

Sponsor

 

WWS 2 rad

 

 

Partners 

 

Järnskogs

  

Enervit

 

Albinssons åkeri

 

Moelven-logo-RGB

  

 Rackstad BD

 

 Arvika EM

 

 

 

 

 

Postadress:
Arvika IS - Cykel
Box 52
67122 Arvika

Besöksadress:
Idrottsplatsen Vik
67133 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info