Hoppa till sidans innehåll

UNGDOMSSEKTIONEN


Åryds IK välkomnar alla pojkar och flickor födda from 2013 till att spela fotboll i vår anrika förening!

Välkommen som fotbollsförälder i Åryds IK!
Som förälder till barn i Åryds IK kommer du att få delta och medverka i ditt barns utveckling och fritidsintresse. Du kommer att få lära känna många nya människor, få nya vänner och uppleva mycket glädje tillsammans med ditt och andras barn samt deras föräldrar. 

 

Verksamheten
Åryds IK erbjuder en högkvalitativ individuellt inriktad träning, i en välkomnande miljö som präglas av gemenskap och glädje med utbildade och engagerade tränare och ledare. Alla barn och ungdomar som vill spela fotboll, ska kunna ta del av och vara aktiva i klubbens verksamhet. En verksamhet som skall präglas av kamratskap och trevlig anda.

Verksamheten skall ha en långsiktig inriktning och vi har ambitionen att engagera många spelare och ledare samt ha framgångsrika lag, både socialt och fotbollsmässigt.

Åryds IKs tränare arbetar efter gemensamma riktlinjer som gäller inom klubben och som grund i träningen finns en långsiktig syn som grundar sig på Svenska Fotbollsförbundets riktlinjer.

I lagen vill vi skapa trygghet och positivt klimat och en miljö som gör att barnen vågar vara sig själva. 

Vi vill ha deltagare med stort självförtroende, bra kamratskap, bra laganda och bra uppträdande som spelare/ledare/föräldrar och som representanter Åryds IK.

Målet är att för varje lag genomföra en ändamålsenlig och välorganiserad träning, som syftar till att både öka spelarnas individuella tekniska och spelförståelsemässiga kunnande och att utveckla lagspelet. I de yngre åldrarna dominerar träning av de individuella grunderna, medan taktik och spelidé introduceras i senare åldrar.

Syftet är naturligtvis också att medverka till att fostra spelarna till goda sportsmän. 

Åryds IK uppmuntrar som breddklubb att lagen samarbetar över åldersgränserna. Detta kan innebära att man vid träning låter spelare träna med såväl yngre som äldre åldersgrupp. Ett sådant samarbete ger dels extra träningstid för spelaren, dels ger det möjlighet till individuell utveckling på den utvecklingsnivå som spelaren befinner sig på.

Detta utvecklar både individen och laget över tid. 

Det är viktigt att alla ges möjligheten att lyckas och utmanas på sin egen utvecklingsnivå för att stimuleras och känna glädje, såväl för idrotten som för den personliga utveckling lagidrott också ger. 

 

Ekonomi
Åryds IK har en sund och stabil ekonomi som är i balans.
Klubbens målsättning är att kunna erbjuda en högkvalitativ verksamhet men ändå hålla så låga avgifter som möjligt. Detta möjliggörs genom alla ideella insatser från er föräldrar och övriga medlemmar. 

Kort och gott, det är vi tillsammans som gör detta möjligt. Utan engagerade spelare, tränare, ledare och föräldrar så fungerar inte verksamheten.

 

Medlemsavgift 2018

Inbetalas till Swish: 1231379569 senast 2018-05-31

Ange namn och födelsedata på inbetalningen samt ifall ni betalar träningsavgiften (TA) och/eller Medlemsavgiften (MA). Då Swish endast tillåter 50 tecken per betalning ber vi er att dela upp betalningen om så nödvändigt.

Träningsavgift

Ungdomsspelare 7-mannaspel och yngre träningsgrupper                     300kr
Ungdomsspelare 9- och 11-mannaspel                                                   600kr
Seniorspelare A-lag                                                                                800 kr

Maximalt belopp avseende träningsavgift är 900kr/familj.

Träningsavgiften hjälper bland annat att bekosta skötsel av fotbollsplaner, klubbstuga, hyra av gymnastiksalar, inköp av fotbollar och annat material, anmälningsavgifter till serier och cuper samt domare arvoden.

Medlemsavgift

Medlemsavgift för enskild medlem är 200 kr/år. Vill man stötta föreningen mer kan hela familjen kan vara medlemmar för 300 kr/år (uppge då allas namn och födelsedata)

Förutom det stöd medlemsavgiften ger vår förening så beräknas de kommunala bidrag vi beviljas utifrån antalet medlemmar. Du stöder därmed dubbelt om du blir medlem.

 

*******************************************************************

Tack för att du väljer Åryds IK!

Fredrick Rimbléus
Ungdomsansvarig
This is a mailto link | 0708486921                                                                     

Albert Filipovic
Ordförande
This is a mailto link | 0723293990

Uppdaterad: 04 MAJ 2018 09:16

Våra träningskläder kommer från Stadium.


 

Bli en del av ÅIKs satsning du med och engagera dig i en klubb där saker händer!

Vill du engagera dig?
Ta kontakt med följande personer:

Ungdomssatning & styrelsearbete:
Ordförande Henrik Lacko 0727-348640

TIVAB-vallen: Torgny Holmgren
Jomalive Årydcup: Johan Ekberg
Seniorfotboll Herr: Jan Johansson
Sociala Medier: Jimmy Andersson

Postadress:
Åryds IK - Fotboll
Henrik Lacko, Åryd, Åryds Herrgårdsflygel 1
36043 Åryd

Kontakt:
Tel: 0470774023
E-post: This is a mailto link

Se all info