Hoppa till sidans innehåll

Nya kläder inför säsongen 2020-2021

23 AUG 2020 07:57
På styrelsemötet i torsdags kväll så beslutade en enig styrelse om att efter flera olika leverantörers offerter har jämförts så bestämde vi oss för att fortsätta samarbetet med Sydsport.
  • Uppdaterad: 23 AUG 2020 07:57

Vår klädkollektion de närmsta 3 åren ska vara Tibhar och kollektionen heter Game och färgerna är blå/marinblå och svart. Gå gärna in på Sydsports hemsida så kan ni se hur kollektionen Game ser ut.

I fredags morse så beställde jag upp provkollektioner från Sydsport och nu är provkollektionerna på väg från Tyskland.

Efter att alla sponsorers loggor kommit till mig så ska vi placera ut dem på kläderna och Sydsport gör sedan ett provtryck så att vi kan godkänna detta innan de publiceras på Sydsports hemsida och ni kan beställa kläderna.

Vi kommer sedan ha ett antal provtillfällen av kläder där vi kommer att styra upp det med tidsbokning av olika kvällar och tider så att det inte blir för många personer samtidigt som provar kläderna pga Corona-viruset. Vi återkommer med information om när och hur det ska gå till när ni ska få prova era nya fina Ås-kläder.

 

Vi i styrelsen beslutade även om att vi i Ås Pingis kommer att bidra med 300 kr rabatt på fullständiga paket med kläder inkluderat overall, tävlingströja, träningströja och shorts eller kjol. Denna rabatt subventioneras av Ås Pingis och priserna för hela kollektion kommer att presenteras på Sydsports hemsida.

 

Vi behöver ytterligare sponsorer till Ås Pingis och ni är alla hjärtligt välkomna att kontakta Conny Gradin för vidare kontakter med nya sponsorer. 

Har ni några frågor eller funderingar om detta så hör av er till Conny Gradin, 070-527 56 78 eller mail This is a mailto link

Skribent: Conny Gradin
E-post: Adressen Gömd

= = V å r a   s p o n s o r e r  = =

Frösö Park

Storm Heliworks

Logga rätt blåfärg dat 2007-09-17

 

Syd Sport

 

Postadress:
Ås IF - Bordtennis
Jämtkrafthallen, Åsvägen 1
83694 Ås

Besöksadress:
Hovängen idrottsplats, Åsvägen
83694 Ås

Kontakt:
Tel: 063511758
E-post: This is a mailto link