Hoppa till sidans innehåll

Ny klädkollektion och sponsorer

30 JUN 2020 09:18
  • Skapad: 30 JUN 2020 09:18

Efter Corona-viruset så har våra sponsorer meddelat att flera av dem inte velat komma med några besked om framtida sponsring av Ås Pingis pga av det osäkra och oklara läge som detta virus inneburit för dem sedan början på mars.

Nu börjar flera av dem vara positiva till en fortsättning av sponsring samt att vid nya kontakter via mig så har nya sponsorer visat intresse för att sponsra vår pingisklubb vilket är mycket glädjande.

 

Jag har tidigare efterlyst hjälp från er alla för att få nya sponsorer till vår pingisklubb men det har varit väldigt dåligt gensvar i denna fråga. 

 

Nu vill vi i styrelsen ha Er goda hjälp att knyta upp nya sponsorer till Ås Pingis så att vår verksamhet kan bli så billig som möjligt för alla spelare och ledare så att alla har en ekonomisk möjlighet att utöva vår roliga pingissport.

 

Sponsringen kommer att vara i 3 år framåt och det finns alla möjligheter för olika små och stora belopp som sponsorerna kan bidra med.

 

Den här sponsringen utgör en viktig inkomstkälla för vår klubb. 

 

En ny klädkollektion, som kommer att vara gällande i 3 år framåt, kommer också att vara klar till hösten 2020 och vi återkommer med mer information om detta senare i sommar när alla pusselbitar med sponsorer går i lås.

 

Om ni har några sponsorer som kan vara aktuella så kontakta Conny Gradin, 070-527 56 78 eller via mail This is a mailto link

 

Tillsammans så gör vi Ås Pingis bättre och roligare!

Skribent: Conny Gradin
E-post: Adressen Gömd

= = V å r a   s p o n s o r e r  = =

Frösö Park

Storm Heliworks

Logga rätt blåfärg dat 2007-09-17

 

Syd Sport

 

Postadress:
Ås IF - Bordtennis
Jämtkrafthallen, Åsvägen 1
83694 Ås

Besöksadress:
Hovängen idrottsplats, Åsvägen
83694 Ås

Kontakt:
Tel: 063511758
E-post: This is a mailto link