Hoppa till sidans innehåll

Klädkod Ås Pingis


Vart tredje år byter Ås pingis tävlingskläder. Det finns olika orsaker till det. En viktig del är att vi byter sponsorer. Reklamen på våra tävlingskläder är en av vår viktigaste inkomstkällor som gör att vi kan bedriva vår stora verksamhet. Det är förstås viktigt att vi får visa upp de företag som valt att stötta oss. Men vi vill också se snygga ut!

Att ha fina gemensamma kläder visar att vi är en seriös förening. Spelare och ledare ska känna en stolthet över att spela i Ås pingis färger. På olika tävlingar runt om i landet ska det synas när spelare från Ås IF kommer in i hallen. Vi vill bli igenkända, inte bara för att vi är duktiga på att spela pingis utan också för att vi har en gemenskap och trivs tillsammans.

Följande gäller för den som vill tävla för Ås pingis:

Att tävla i våra färger

Enligt Svenska bordtennisförbundets tävlingsregler ska alla spelare ha en klubbtröja vid tävling. Är man nybörjare och gör sin första tävling går det säkert bra ändå, men på sikt är en tävlingströja ett måste. Det är också en tävlingsregel att spelaren har kortbyxor eller kjol, alltså inte långbyxor. 

Seriespel och större tävlingar

Inom Ås pingis är det ett krav att den som ska delta i seriespel på seniornivå både har rätt matchtröja och en klubboverall. Det gäller alltså alla divisioner på både dam- och herrsidan. Samma sak gäller om spelare blivit så duktiga så att de får representera Ås pingis i större tävlingar, som till exempel SM, USM, NM och Riks Top 12. Ledare som följer med på seriespel och större tävlingar ska också bära klubboverall, åtminstone jackan.


Är det dyrt?

Givetvis kostar det en slant. Samtidigt behöver en spelare rätt utrustning och klubben har ett väldigt bra avtal med vår leverantör Sydsport. Dessutom subventionerar klubben själv extra mycket för de som köper ett helt paket med matchtröja, kortbyxor/kjol, träningströja samt overall. Paketet kostar 1225 kr, vilket motsvarar halva priset.

Ås Pingis Klubbshop hittar ni på Sydsports hemsida (Just nu finns bara hela klädpaketet upplagt men de olika delarna kommer att läggas upp för separata beställningar inom kort).

 

Uppdaterad: 23 SEP 2020 19:52 Skribent: Roland Olsen

= = V å r a   s p o n s o r e r  = =

Frösö Park

Storm Heliworks

Logga rätt blåfärg dat 2007-09-17

 

Syd Sport

 

Postadress:
Ås IF - Bordtennis
Jämtkrafthallen, Åsvägen 1
83694 Ås

Besöksadress:
Hovängen idrottsplats, Åsvägen
83694 Ås

Kontakt:
Tel: 063511758
E-post: This is a mailto link