Hoppa till sidans innehåll

ÅSK-löpet 2006


Reslutat från ÅSK-löpet 2006


ÅSK-löpet genomfördes 2006 den 17 Maj,  i ett mycket kallt och ruskigt vårväder. Trots pågående festligheter i Norge lyckades ÅSK-löpet dra några fler deltagare än tidigare år. Loppet utvecklas med små, små steg till att bli inte bara ett för bygden härlig familjefest utan också ett för regionens stora löpare ett intressant lopp.


Volvo Aero deltog med ett antal löpare samt att dom också är en av huvudsponsorerna i ÅSK-löpet tillsammans med Stadium, SIBA huset.

 

Vi hade för tredje gången förmånen att få ha bröderna Gross med i loppet, även om detta gör den lokale löparen chanslös, uppskattar vi väldigt mycket deras deltagande i tävlingen. Henry sprang med nr 68 in på en första plats med en mycket fin tid på 18,04 och tog därmed med sin tredje seger med sig vandringspriset hem.


I damklassen var det en uppstickare som tog hem segeren, My Ekström stark ungdomslöpare i Åsaka såg till att springa ifrån båda Kristina Berntsson och Karolin Westman och sprang in på fina 25,26. I ungdomsklasserna var det inga stora dueller, men ack så tappert kämpat. Flick 3 km sprangs hem av Karin Kallin och klassen för de något yngre deltagarna i flick 1,5 km togs hem av Ella Ekström (lillasyster till vinnande My i damklassen).


Pojkar 3 km sprang åter igen hem av Pontus Hansson och 1,5 km klassen vanns i år av Joakim Berntsson, även han med löparblod i familjen. För detaljer i resultatet, se resultatlistan.


Som en uppföljare till i fjol hade vi en lagtävling, dock med något lågt deltagande. Denna tävling vanns av Jimmy Malm herr 6km, Karin Gustavsson dam 6km samt som tredje deltagare Ida Svensson f1,5 km som tillsammans tog hem fina priser.
Nästa år hoppas vi på ytterligare utökning av loppet och satsar på ökad marknadsföring och ännu bättre väder.


Jag vill passa på att tacka samtliga löpare, funktionärer, sponsorer och inte minst våra medarbetare på Åsevi för ett mycket väl genomfört arrangemang, utan Er klarar vi oss inte långt.
TACK!

Tävlingsledningen/Susanne Madsen


 

Resultatlista: Resultat_2006

Uppdaterad: 19 MAJ 2017 05:59 Skribent: Martin Johansson

 


 
Klicka på bilden för att se alla våra sponsorer! 
sponsorer 

Postadress:
Åsaka SK - Fotboll
Åsevi Idrottplats
46195 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0520424190
Fax: 0520424190
E-post: post@asakasportklubb...

Se all info