Hoppa till sidans innehåll

U-laget förlorade mot Vartofta SK på Ållevi

07 APR 2019 20:23
ÅTR U - VSK U 1 - 4 ...
  • Skapad: 07 APR 2019 20:23

Idag har det spelats träningsmatch för U-laget mot Vartoftas U-lag på ett blåsigt men soligt Ållevi.

Vi inledde lite spänt och tjongade iväg lite stressat men jobbade oss sakta in i matchen. Många spelare testades på nya positioner och många byten blev det så spelet blev stundtals lite svajigt.

För dagen spelade vi med Emilia Alriksson som mittback och Linnea Gunnarsson och Sara Magnusson på vänster respektive höger back. På defensiv mittfältare spelade Emma Brisbo och som offensiva mittfältare Emelie Fredriksson och Moa Oden. På våra kanter hade vi Emelie Mårtensson och Rebecca Kivisora och till sist på toppen hade vi Josefine Notaro tillbaka efter långledighet tillsammans med Johanna Kivisora.

Jossan hade pigga ben och fick fina löpbollar som gick genom VSK:s försvar till friläge för men målvakten räddade. I 14:e matchminuten tog VSK ledningen där vi i tumultet efter en frispark inte fick fatt i bollen utan 0-1 i baken var ett faktum. Vi skakade av oss och spelade vidare men även om Jossan hade ett par fina löpningar och avslut så var det Vartofta på en fint slagen hörna (det blåste som sagt på Ållevi så lite hjälp på traven fick allt bollarna men det var en snyggt slagen hörna) som satte 0-2 vilket stod sig halvleken ut.

I paus pratade vi om att vi skulle försöka inte stressa så mycket, att rulla boll och ha tålamod och lugn. Andra halvlek började dock lite som första, VSK var starka och snabba och 0-3 kom i 51:a minuten. Spelet började dock bli bättre och bättre och vi lyckades komma uppåt i banan men det ville sig inte riktigt, kriget kämpades mestadels på mittfältet och i 68:e minuten satte Vartofta 0-4.

Ingen hängde dock med huvudet och vi trummade på och med en kvart kvar slog Emelie Fredriksson en jättefin löpboll till Anna som var snabb och sprang ifrån sin back och satte 1-4. Vi hade några chanser till men det ville sig inte och resultatet blev således seger 1-4 till Vartofta.

En väl genomförd träningsmatch där alla spelare fick spela och många spelare fick pröva på nya positioner. Vi sätter inte plus förrän till seriematcherna men vi tycker att nämnas bör att Sara Magnusson gjorde ett jättefint jobb på sin position som högerback, Moa Oden var tuff och stark på mittfältet och Emma Brisbo som defensiv mittfältare har vi nog inte sett för sista gången. Även Johanna Kivisora bör nämnas som en grym allroundspelare som fick flytta runt från kant, mitt, topp utan protester och gör ett jättebra jobb på alla positioner.

Starkt jobbat av alla tjejer i dag, ni är grymma!!

Truppen: Linnea Åkesson, Sara Magnusson, Emilia Alriksson, Linnéa Gunnarsson, Emma Brisbo, Emelie Fredriksson, Moa Oden, Emelie Mårtensson, Rebecca Kivisora, Johanna Kivisora, Josefine Notaro, Karin Johansson Ingesson, Anna Johansson Ingesson, Alva Nilsson och Emma Lyreborg.

Ledare: Fredrika Filipsson Shaw och Eva Brisbo        

 

Skribent: Anette Kjellén
Epost: Adressen Gömd


 

 

Swish: 1230498576

 

 

 

 

 

 

Nästa seriematch:

Herr: Div. 4 Norra

27/4 14.00 IFK Skövde FK - ÅsarpTrädet FK 

Lillegårdens IP C-plan Konstgräs

 

 

Dam:  Div. 3 Södra

28/4 17.00 ÅTR - Sollebrunn/Stora Mellby

Enevi Blidsberg

 

 

Herr: Utveckling Elit Div 2 Östra

30/4 18.30 ÅsarpTrädet FK - Tidaholms GoIF U2

Åsarps IP

  

Dam: Utveckling Västergötland

1/5 16.00

Trollhättans FK/Halvorstorp - ÅTR

Stavrelunds IP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Åsarp-Trädet FK - Fotboll
Åsarps IP & Arena Vallensås, Box 175
52043 Åsarp

Kontakt:
Tel: 051550491
Fax: 051550491
E-post: This is a mailto link

Se all info