Hoppa till sidans innehåll

Erik & Isak tog hem maran !

21 NOV 2021 21:49
Efter en riktigt låååång helg är det äntligen avgjort....
  • Uppdaterad: 21 NOV 2021 21:49

EB Marathon 2021 är avklarad och 24 varv spelade under ca ett dygn och årets vinnare blev Erik Nilsson och Per-Olof "Isak" Isaksson från Sjövikens IF med Mats Nilsson, Hjelmsjö BGK/ Peter Eriksson, Skoghalls BGK som 2:a, endast 2 slag efter.

Det blev en jämn och spännande tävling där Asarums Bangolfklubbs spelare Karsten Nörskov i par med Jannick Skov, Hjelmsjö BGK och Peter Fransson i par med Johan Rydberg, Gullbergsbro BGK var med och fajtades i toppen under största delen av tävlingen och som till slut gav Karsten/Jannick en 3:e plats, endast 2 slag från 2:a platsen och Peter/Johan en 4:e plats. Samuel Byström i par med Toni Nilsson, Olofströms BGK slutade på 14:e, Tuula Mörck i par med Sandra Walker, Sibeliusparken MGK (FIN) kom på 17:e plats och Kenneth Malm i par med Stefan Lindoff, Malmö BGK slutade på 19:e plats.

Vi får tacka våra mycket trevliga danska vänner som kom och spelade tävlingen och hälsar dom och naturligtvis övriga spelare som kom till start välkomna åter.

Vi fick under tävlingen se ett antal 19-varv och även Leif Nilsson, Sjövikens IF gå ett 18-varv, GRATTIS Leif !

Vi passar i vanlig ordning på att tacka vår eminenta personal Ingrid, Cecilia, Chistel, Margareta, Irene, Manuela, Eva, Klas, Jan och våra tävlingsledare Wilhelm och Per för deras insatser under helgen, TACK !

RESULTAT

Skribent: Asarums Bangolfklubb

Postadress:
Asarums BGK - Bangolf
Agneta Harrysson, Stenbackavägen 6
37453 Asarum

Kontakt:
Tel: 0454329296
E-post: asarumsbangolfklubb@...

Se all info