Hoppa till sidans innehåll

Göran & Jan-Erik vann årets sista !

09 SEP 2021 10:17
Den 15:e veckotävlingen lockade 12 spelare i ett underbart väder och ..........
  • Uppdaterad: 09 SEP 2021 10:17

Då var den sista veckotävlingen på filt för denna säsongen spelad och vi har väl aldrig varit med om en så spännande avslutning gällande tabellstegen som vi var detta året.  Inför den sista veckotävlingen så skilde det endast 1 poäng mellan Jan "Hatten" Åkesson och Göran "Bosse" Andersson så den sista tävlingen avgjorde allt och det blev till slut Göran "Bosse" Andersson som tog hem tabellstegen genom att vinna den sista tävlingen före Jan "Hatten" Åkesson med tillräcklig marginal för att gå om.

Vi har denna säsong fått se flera spelare som kanske inte är så kända bland bangolfare runt om i landet och medlemmar hos oss och det är riktigt roligt att se att även dom som inte har licens kan vara med och utmana, jag tänker på Christer Berg som gjort en del bra varv i år och varit uppe i klass 1, Jan-Erik Nilsson som spelat riktigt bra, etablerat sig i klass 1 och gjort bra resultat så att han även vunnit klass 1 ett par gånger, Lars-Erik Lindgren som igår gjorde sin bästa tävling och gick 94, Martin Nell som varit uppe i klass 1 och gjort bra varv, Leif Gummesson som gjort framsteg och även han varit uppe i klass 1 och sist men inte minst en spelare som etablerat sig i klass 1 denna säsongen och gjort flera bra tävlingar, Sam  Algotsson. Vi tackar ALLA som varit med på våra veckotävlingar under 2021 och vi hoppas att få se er nästa år igen.

I klass 1 vann Göran "Bosse" Andersson Asarum på 80 slag, 2:a kom Jan Åkesson, Asarum på 88 slag och på 3:e plats kom Johnny "Stjärnan" Pettersson, Asarum på 90 slag.

Klass 2 vanns av Jan-Erik Nilsson, Asarum på 80 slag, 2:a kom Patric Fransson, Asarum på 83 slag och på 3:e plats kom Per Friskopp på 90 slag.

Årets segrare i Tabellstegen är Göran "Bosse" Andersson, Asarum 511 poäng, 2:a blev Jan "Hatten" Åkesson, Asarum 504 poäng och på 3:e plats hamnade Peter Blomqvist, Värend 436 poäng. GRATTIS till er alla.

Samtliga resultat och tabellstegen hittar ni HÄR

Skribent: Asarums Bangolfklubb

Postadress:
Asarums BGK - Bangolf
Agneta Harrysson, Stenbackavägen 6
37453 Asarum

Kontakt:
Tel: 0454329296
E-post: asarumsbangolfklubb@...

Se all info