Hoppa till sidans innehåll

TOP 8 och Danska Mästerskapen !

03 OKT 2021 21:57
Det blev pallplatser både i Asarum och i Danmark....
  • Skapad: 03 OKT 2021 21:57

Karsten Nörskov spelade DM (Danska Mästerskapen) på MOS i helgen och det blev nya framgångar för vår danska stjärna.  I  "DIF Herrar" blev Karsten 3:a, i "Herrar Seniorer" blev han 2:a och i "Mixed" blev det ytterligare en 2:a plats tillsammans med Birte Bruhn. GRATTIS Karsten !!

  

Danska Mästerskapen MOS

I Asarum spelades det årets första TOP 8 och det bjöds på bra spel från flera spelare och vi fick se det första 18 varvet efter ändringarna på banorna då Martin Lundell, Hjelmsjö fick till det på sista varvet och där vi även fick 2 st 19 varv av Dick Nilsson, Värend och Johan Rydberg, Gullbergsbro.

För klubbens spelare gick det så här:  I klass C vann Patric Fransson efter ett jämnt spel, Kenneth Malm blev 4:a och Ing-Mari Mattisson slutade på 13:e plats. I klass B tog Tuula Mörck en fin 3:e plats efter bra spel och här blev Janne Mattsson 5.a, Claes Mörck 11:a och Agneta Harrysson 12:a. För vår enda spelare i klass A Ingmar Åkesson slutade det med en 10:e plats trots lägsta resultatet av klubbens spelare. Vi hade även idag äran att få ha med ungdomar vid tävlingen, det är ett tag sedan sist och det var Liam och Leo Hamskog från Olofströms BGK.

TOP 8:1

  U

Liam Hamskog   Leo Hamskog  

  A

Mats Nilsson  Erik Nilsson  Jonathan Lindoff

  B

Leif Nilsson  Martin Luhanko  Tuula Mörck

  C

Roland Stenberg  Patric Fransson  Anders Sjölin

Skribent: Asarums Bangolfklubb

Postadress:
Asarums BGK - Bangolf
Agneta Harrysson, Stenbackavägen 6
37453 Asarum

Kontakt:
Tel: 0454329296
E-post: asarumsbangolfklubb@...

Se all info