Hoppa till sidans innehåll

Ingrid Thelin


Jag heter Ingrid Thelin och är född 1991. Mitt intresse för hästar började när jag var runt åtta år. Det startade med en stor mängd tjat som ledde till ett par år på ridskola. Efter ett tag tyckte jag inte att en timme häst i veckan var tillräckligt och fortsatte med sköthästar. Jag tog hand om shettisar och varmblod och hjälpte till att rida in en väldigt busig liten welsh.
 
När det så småningom var dags för en egen häst krävdes det många timmars sommarjobb för att spara ihop till min fina Peril, men det var värt varenda minut! Transporten rullade hem mot Aspeboda år 2007 med en väldigt egensinnad kallblodsvallack på sex år som inte var så mycket hanterad. Långa skogspromenader, tid och tålamod gav iallafall utdelning och jag hade många roliga stunder med Peril.
 
Den 6 juni 2008 var en härlig sommardag och vi var ute på en barbackatur som så många gånger förr. Denna dag gick vi förbi en fårhage, Peril blev rädd och kastade om. Jag föll av, hamnade under och fick en hov över underarmen. Läkarna konstaterade att operation krävdes, men benbitarna sattes ihop fel och ville inte läka. Idag har armen opererats fyra gånger och de besvär jag har idag kommer att kvarstå. Skadan ledde till att jag fick ha gips upp till axeln i ett år, och efter ett tag kändes det omöjligt att ha kvar hästen.
 
Idag bor Peril i Bollnäs och jag stillar mitt hästbegär genom att engagera mig i ridklubben där jag sitter med i styrelsen och är med och ordnar aktiviteter. Ni känner bland annat igen mig från tävlingarna då jag brukar synas, och framförallt höras ganska mycket. Min läkare avråder fortfarande från aktiviteter till häst, men jag hoppas att så småningom våga sätta mig på hästryggen igen.

 

presentation_ingrid_thelin

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:28 Skribent: Ann-Charlotte Karlsson

Kontakt Webmaster
Vakant roll, maila vid intresse
e-post, This is a mailto link

 

Sisu

 

Våra Sponsorer:

 

av28wksxttgeip1jkkxr

logo     

Hööks

 

Ornäs Pizzeria

Bilmetro logga

Masmästaren

Dalarnas försäkringsbolag

Byggmax

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Aspeboda Ridklubb - Ridsport
Johanna Andersson, Stråtjärn 38
79193 Falun

Besöksadress:
Stråtjärn 124
79193 Falun

Kontakt:
Tel: 0739053839, 0739436360
E-post: This is a mailto link

Se all info