Hoppa till sidans innehåll
Foto: Lisa Hermansson Lisa Hermansson

Lisa Hermansson


Jag heter Lisa och bor med mina två hästar på egen gård strax utanför Falun.

Växte upp i Aspeboda ridklubb och varit aktiv i ridklubben i många år. Jag har ridit så länge jag kan minnas och har alltid sett till att ha hästar omkring mig på ett eller annat vis.

Jag läste NV-Häst på gymnasiet och utbildat mig till hästskötare.

 

Jag har bla jobbat ett år hos landslagstränaren Sissi Lilja som hästskötare/stallchef och lärde mig otroligt mycket. Red också in och utbildade unghästar. Har tränat LA dressyr, Msv hoppning och lite fälttävlan. Inte tävlat så mycket högre klasser pga ointresse då jag tycker det ger mig mer att träna hästarna varierat och ha roligt.


Har också jobbat två år som ridinstruktör och hästtränare i Hyde Park, London, med mycket goda referenser. Riktigt roligt att undervisa och rida i en sådan härlig miljö!

Tyvärr råkade jag ut för en olycka och skadade knät, vilket resulterade i lång vila och sakta bygga upp knät igen. Kan fortfarande, 4 år senare, inte riktigt träna fullt ut som jag skulle vilja, men man är ju envis så det kommer nog bli bra! :)

 

Sommaren -11 köpte jag mig min nuvarande häst Le Coursier Indika, även kallad Svarten. En härlig svart varmblodsvalack f.01 som jag gör det mesta med. Vi är ett riktigt allroundekipage, rider dressyr och hoppning, kör med vagn och tränar WE. Vi har också börjat ridit lite Kentaur (utan utrustning), beridet bågskytte och tornerspel. Det är verkligen superkul!

 

Hösten -12 köpte jag mig en till häst Charmör, även kallas Champis. En stor lurvig bruksnordis som är superhärlig och ett riktigt busfrö :)

Uppdaterad: 06 FEB 2017 09:02 Skribent: Lisa Hermansson

Kontakt Webmaster
Vakant roll, maila vid intresse
e-post, This is a mailto link

 

Sisu

 

Våra Sponsorer:

 

av28wksxttgeip1jkkxr

logo     

Hööks

 

Ornäs Pizzeria

Bilmetro logga

Masmästaren

Dalarnas försäkringsbolag

Byggmax

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Aspeboda Ridklubb - Ridsport
Johanna Andersson, Stråtjärn 38
79193 Falun

Besöksadress:
Stråtjärn 124
79193 Falun

Kontakt:
Tel: 0739053839, 0739436360
E-post: This is a mailto link

Se all info