Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet


Hej Allihopa!

Som ordförande vill jag först rikta ett stort tack som har gjort Aspero United möjligt. Patrik, Manny m.fl.

För det andra vill jag meddela, att jag ska försöka skriva en kort liten text varannan vecka för att hålla er uppdaterade med det senaste inom föreningen. För tillfället så har vi precis fått igång den här hemsidan som nu är under uppbyggnad. Snart så ska vi även få ett bankkonto som gör det möjligt för oss att få in medlemsavgifterna.

I PR-gruppen (som består av Anton Jönsson, Anton "den andre" Jönsson, Victor Hansson och Kenni Andersson) så är arbetet med att få fram en Hood-tröja, med Aspero United loggan, i full gång. I PR-gruppen håller man även på att få fram sponsorer som kan hjälpa till med den ekonomiska biten. PR-gruppens nästa uppgift kommer vara att skapa en folder som berättar om Aspero United. Den kommer att sammanfatta våran verksamhet.

Idrottsgruppen har för tillfället varit vilande, men de ska reasercha lite nu om olika turneringar som kan vara intressanta för vår förening att delta i. Vi i administrationsgruppen hade några hektiska veckor i början, men det har nu börjat att plana ut och därmed har vi tid att hjälpa de andra grupperna.

 

Om vi listar upp allt så ser det ut såhär:

1.Få ett bankkonto

2.Få in medlemsavgifter

3.Kunna ge våra medlemmar Hood-tröjan.

4.Få fram en folder

 

Det här var en sammanfattning av allt arbete, men självklart finns det mer. Vi vet inte riktigt hur det blir emellan Juni och Augusti, förmodligen så ligger föreningen nere då. Det var allt för mig jag tackar för uppmärksamheten

 

Ordförande

Hugo Persson

Uppdaterad: 07 MAJ 2009 08:34 Skribent: Hugo Persson

___________________

      Våra Sponsorer!

 

  Aspero

 

       Stadium

 ___________________________

 

Postadress:
Aspero United Skol-IF - Skolidrott
Landbrogatan 13
37134 Karlskrona

Kontakt:
Tel: 0455311178
E-post: This is a mailto link

Se all info