Hoppa till sidans innehåll

Terminsanmälan


Det är enkelt att bli medlem i Athena IK. Du kommer till en träning ensam eller med en kompis. Föräldrar är givetvis välkomna att vara med. Om du bestämmer dig för att bli medlem fyller du in blanketten nedan. All information du behöver hittar du enkelt på hemsidan gällande träningstider, tävlingar eller annat som händer. Vi har förväntningar att du är med och hjälper till när vi arrangerar tävlingar eller har andra event som gör att föreningen behöver din hjälp för att kunna genomföra dessa. Barn och föräldrar kan på ett enkelt sätt och med lite tid hjälpa till så att våra arrangemang blir framgångsrika.

 

VIKTIGT; anmäl dig till respektive grupp innan du kommer till ditt första träningstillfälle med oss! Kanske har vi behövt ställa in en träning pga att vi är iväg på tävlingar, sjuk ledare etc. Samt att vi har begränsat antal platser i våra grupper.

 

Som ny medlem i Athena IK vill vi att ni fyller i terminsanmälan.  Lämna lappen till din tränare eller skickar in den till vår e-post This is a mailto link.

 

Uppdaterad: 12 MAJ 2018 09:58 Skribent: Emma Tilander-Gyllén

Postadress:
Athena IK - Gymnastik
Thomas Vangelos, Alvestagatan 28 A
50433 Borås

Besöksadress:
Thomas Vangelos, Alvestagatan 28 A
50433 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info