Hoppa till sidans innehåll

Sparbanksgåvan

26 MAR 2021 17:39
  • Uppdaterad: 26 MAR 2021 17:39

Stort tack till Carina Hansson för gåvan.

Skanning_20210302 (2).png

165441450_4058939007471237_5103108506417806258_n.jpg

Sparbanksgåvan 

Genom projekt Sparbanksgåvan går en del av Framtidsbankens pengar till bidrag som medarbetare på banken kan söka till föreningar som ligger dem extra varmt om hjärtat.  

Här ser ni personalen från Falkenbergs Sparbanks Ullaredskontor. De har valt att ge sina sparbanksgåvor i samlad skara, för att ge lite extra uppmuntran och uppskattning till föreningarna på landsbygden under detta utmanande Coronaår.  

Här är föreningarna som fått ta del av bidragen och personalens motivering: 

Carina, privatrådgivare: 

Jag ger till Ätrans IF för att de ska kunna köp in ny utrustning, då de lånar ut utrustning till alla som vill komma och prova åka längdskidor på deras konstsnöslinga. I år har det varit en väldigt populär aktivitet för många familjer och därav har inte alltid utrustningen räckt till, dessutom har slitaget blivit väldigt stort. Allt som sker kring ideell arbetskraft känns jättekul att kunna bidra till. 

Nicolas, privatrådgivare  

Jag ger min sparbanksgåva till Vessigebro Bollklubb som är en fotbollsförening med ungdoms och seniorverksamhet inom fotboll i Vessigebro. Pengarna ska bidra till en upprustning av entrén, och anledningen till mitt val av bidragsmottagare är att jag varit med i föreningen sedan unga år och sett hur bra den fungerar för barn, ungdomar och vuxna när det kommer till motion och rörelse. Dessutom är det bra och viktigt att det finns välmående föreningar på landsbygden. 

Anette, Privatrådgivare: 

Jag valde att ge mitt bidrag till Ätrafors samhällsförening, eftersom Ätraforsdammen är en mycket populär badplats såväl sommar som vintertid. Föreningen ser till så att badplatsen är fräsch och städar den dagligen under sommartid med helt med ideella krafter. Jag vill med dessa pengar visa uppskattning på deras arbete och att det fortsätts skötas som det gör idag. 

Helene, Kontorschef: 

Jag skänker min sparbanksgåva till HÅFF, anledningen till att jag valt just dem är att min son spelar i laget och jag har fått veta att de behöver köpa nya fotbollar och träningsredskap. Nu i coronatider har de inte kunnat sälja korv och bröd, kaffe m.m. och därav haft en liten inkomst i laget. Det känns väldigt roligt att kunna hjälpa till med en gåva och det känns gott i hjärtat att veta att de kan få vår hjälp. 

Maria G, Affärsstöd företag: 

Jag gav min gåva till Ätrans FF som är en fotbollsförening som verkar i min hembygd. Gåvan blev ett bidrag till en VEO kamera, som kommer hjälpa laget och spelarna i deras utveckling. Jag vill gärna ge stöttning till en förening som verkar i min bygd och som ger ungdomar en bra fritidssysselsättning. 

Maria L, Privatrådgivare: 

Jag vill hjälpa föreningen GF Svikt då de har det svårt nu i coronatider, samt att denna förening ligger mig varmt om hjärtat. Jag tycker att det är viktigt att gynna föreningar som finns i inlandet så de också har en chans att finnas kvar. 

Anders, Rådgivare:  

Jag väljer att skänka min sparbanksgåva till Långås Idrottsförening, för att visa min uppskattning till föreningens engagerade ledare, eldsjälar och alla härliga personligheter som bidrar till en fin gemenskap. Bidraget är tänkt att användas till uppfräschning av lokaler och omklädningsrum på Långås IP. 

Tack för ett fint initiativ Ullaredskontoret! 

Skribent: Kent Svensson
Epost: This is a mailto link

147862136_5042519195819891_3112525502654968014_n (2).jpg


fbg-kommun-logo.jpg


at-logo-vit.png


fegenhytten-ny-logo.jpg


harry-larsson-logo.jpg


atrans-bygg-logo.jpg


fbg-bank-logo.png


dina-logo.jpg


pilon-golv-logo.png


Logo-HSWR.png


derome-logo.png


gremo-logo.jpeg


atrans-akeri-logo.png


gekas-logo.jpg


toveks-auk-logo.png


atrans-bilverkstad-logo.jpg


pers-el-logo.png


gunnessons-rormontage-logo.png


jamo-transport-logo.jpg


ullared-lantman-logo.jpg


ullared-revisorn-logo-svg.svg


sydved-2010-logo.jpg


Gubbelogo.SKAB_.jpg


atrans-buss-logo.png


atrans-radio-logo.jpg


fegen-sagverk-ny-logo.png


ledel-logo.jpeg


dan-skogs-ny-logo.png


torup-byggshop-logo.png

Postadress:
Ätrans IF - Skidor
Kent Svensson, Fack 124
31061 Ätran

Kontakt:
Tel: 034660331, 0766122634
E-post: skidor.atransif@bred...