Hoppa till sidans innehåll

Karlbergscupen 2017 avgjord

16 MAR 2017 21:07
Attunda OK tog 9 pallplatser i årets Karlbergscup.
  • Uppdaterad: 16 MAR 2017 21:58

Ungdomarna från Attunga OK dominerade HD16. Både Sofia Ivers och Marcus Stenebo vann de två deltävlingar de ställde upp i och vann därmed sina klasser med ointagliga 40 poäng.

I H21 var det en jämn kamp mellan Fredrik Stenebo och Nicolas Barboza. Nicolas hade ett jättebra lopp på gång i sista deltävlingen med segern inom räckhåll men tyvärr råkade Nicolas hoppa över sista kontrollen och blev därmed diskad. Så Fredrik höll undan och kom till slut på andra plats med Nicolas på tredje.

I D21 hade Terese Herlin två andraplatser i deltävling 1 och 2 och hamnade även på andra plats i totalen.

H45 var det en jämn kamp mellan Roger Lindén, Ulrik Ivers, Andreas Fredriksson och Lars Gerhardsson inför sista deltävlingen. Andreas kunde tyvärr inte vara med på den sista deltävlingen men poängen från deltävling 1 och 2 räckte för att hålla undan från de andra jagande H45:orna från Attunda OK.

Karin Stenebo lyckades inte försvara förra årets seger men kom på en fin andraplats efter en delseger och en tredjeplats.

Total var det 16 Attundingar som sprang någon deltävling, av dessa var det alltså 9 st som hamnade på pallen. Attunda OK var därmed även Stockholms största klubb i Karlbergscupen 2017.

Se mer på orienteringsskytte-förbundets hemsida.

Skribent: Andreas Fredriksson
Epost: This is a mailto link

Medlem

Kontakt:

This is a mailto link

 

olskyttelogga

 

 

 

Postadress:
Attunda OK - Mångkamp
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: This is a mailto link