Hoppa till sidans innehåll

25manna 2018

09 OKT 2018 10:46
Vilken helg det blev! Attunda OK som var en av de fyra arrangörerna som stolt kan se tillbaka på 25mannahelgen 2018 vid Hägerstalund.
  • Uppdaterad: 09 OKT 2018 10:46

Vi summerar 25manna 2018 vid Hägerstalund med ett axplock av kommentarerna från Attundas Facebook-sida:

“Vilka ungdomar vi har! Otroligt bra prestationer av alla idag. Och en fin 128:e plats till slut!” – Lagledare Jessica S

“Helt fantastiska ungdomar!!! Så kul att följa framfarten i skogen! Alla vuxna får träna bra för att ta en plats i nästa års lag!” – Ordförande

”Bravo! Vad roligt! Heja Attunda!”

”Vilka fantastiska ungdomar, grattis till alla!”

Och så några kommentarer från föräldrarna som snabbt insåg att ungdomarna som sprang på svårare och längre banor än brukligt, hängde med bra från början i stafetten (växlade som 106:e lag efter två sträckor), trots en sönderslagen kompass på femte sträckan, så undvek ungdomarna omstarten med god marginal och kom på övre halvan av resultatlistan.

”Ja, nu får man väl inte ens plats i femtelaget!”

”Vi får bilda ett eget +50 lag och hoppas på att vi inte kommer sist.”

Attundas bemanningsteam, Anette och Nina skriver så här: “Tack så hjärtligt alla härliga klubbkamrater för er insats under helgens 25manna!”

“Det är med stolthet som vi kan tänka tillbaks på 2018 års 25manna. Notera vad vi åstadkom, både vi vuxna som arrangerade och ungdomarna som höll Attunda fanan högt med en fin 128:e placering! Dessutom var det kul att umgås med alla glada Attunda-kompisar.”

“Ska dock bli väldigt kul att springa nästa år, om man platsar.”

25mannas hemsida finns det även bilder och filmer från helgen för den som vill minnas ännu mera om helgen då Attunda OK, Järfälla OK, Sundbybergs IK och Väsby OK arrangerade 25manna och 25manna-medeln i hästhagarna vid Hägerstalund.

Attunda OKs medlem i tävlingsledningen Håkan R skriver så här: “Det här var helgens arrangemang! Tack till alla som kom och alla som var med och gjorde det till en kanonbra helg. Årets bästa klubb blev IFK Göteborg.”

Filmen är från TrueStory.

Skribent: Lena Buhre
Epost: Adressen Gömd

banner2


Vinnarlistan 

Postadress:
Attunda OK - Orientering
Lena Buhre, Lomvägen 345
19256 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46702334107
E-post: This is a mailto link

Se all info

Partners


Puustelli