Hoppa till sidans innehåll

Farsdagsloppet tar en paus

08 NOV 2018 13:40
Det traditionella Farsdagsloppet som arrangerats av Turebergs IF Orientering/SOK under 50 av de senaste 51 åren tar en paus 2019.
  • Uppdaterad: 08 NOV 2018 13:40

På Attundas Facebookgrupp skriver Esbjörn så här:


På söndag är det Fars dag. 50 av de senaste 51 åren har detta inneburit att Farsdagsloppet har arrangerats - med de mest oväntade orienteringsproblem, blåbärssoppa och tårta.

I år tar loppet dock paus. Det handlar om att i AOK (o TIF) bestämma vilka interna traditioner och arrangemang vi ska ha och hur vi då får dem prioriterade och populära - samt en tydlig årsplanering/kalender.

Styrelserna har tagit uppdraget, så får vi se hur planen ser ut för 2019.
Personligen hoppas jag naturligtvis på en omstart för Farsdagsloppet (eller något motsvarande), men viktigast är att vi har ett program som klubbarna mår bäst av.

 

Detta inlägg följs av kommentar från Attundas ordförande:

Båda styrelserna uppskattar dessutom hjälp från ännu flera engagerade medlemmar som vill vara med hjälpa till och se till att klubbarna kan/orkar genomföra ett årsprogram som främjar klubbens bästa, alltifrån från interna arrangemang och träningar till större tävlingar som Attundadubbeln, Tiomila. Om många gör lite behöver inte några få göra så mycket.

Och tänk på att det är helt OK att frivilligt kliva fram och erbjuda din hjälp utan att bli tillfrågad först.

Attundas styrelse når man via This is a mailto link eller pratar med antingen Lena Buhre, Karl Enges, Christoffer Norrman, Lotta Enges och Madelene Barboza och i Turebergs IF SOKs styrelse finns ordförande Magnus Forshällen, Monica Roos och Anders Carlheim med flera.

Attundas styrelse träffas nu på måndag den 12:e, vi välkomnar kommentarer och tankar från alla våra medlemmar.

Och till alla er som gör stort och smått för klubbarna, stort TACK!

/ Ordförande

 

 

Skribent: Ordförande
Epost: Adressen Gömd

banner2


Vinnarlistan 

Postadress:
Attunda OK - Orientering
Lena Buhre, Lomvägen 345
19256 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46702334107
E-post: This is a mailto link

Se all info

Partners


Puustelli