Hoppa till sidans innehåll

Attundadubbeln 2019- tack till alla funktionärer!

15 SEP 2019 21:15
I helgen genomfördes klubbens årliga Attundadubbel och tävlingsledningen vill tacka samtliga arrangörer som ställt upp och hjälpt till!
  • Skapad: 15 SEP 2019 21:15

Vi i tävlingsledningen vill tacka alla funktionärer i alla åldrar som har ställt upp innan tävlingen med all planering och förarbete, under tävlingshelgen för att göra arrangemanget till vad det blev och de som hjälper till med ”efterarbetet” kommande vecka.


Att se alla er funktionärer tillsammans utföra era uppgifter på och runt Arena Fäboda på detta fantasktisk sätt gör inte bara vårt arbete lättare utan det gör också att vi känner oss så trygga med att tävlingarna fungera hela tiden.

Väder och vind har vi inte kunnat påverka men den positiva känsla vi förmedlat till alla tävlande och supportrar som kommit till Arena Fäboda denna helg har definitivt bidragit till alla de posivitiva kommentarer vi fått tillbaka om arrangemang och banor.

Det känns som att klubbkänslan har lyft ett snäpp den här helgen. Vi hoppas att många lärt känna några nya klubbmedlemmar också.

Vi tar gärna emot synpunkter, både ”glada” och ”sura”, så att vi har möjlighet utveckla oss till kommande arrangemang.
Stort tack från Erik (This is a mailto link) och Monica (This is a mailto link)

Glada startfunktionärer på medeldistansen. Foto: först startande löpare

Skribent: Daniel Roos
Epost: Adressen Gömd

Vinnarlistan 

Postadress:
Attunda OK - Orientering
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli