Hoppa till sidans innehåll

Höstens träningsprogram

13 AUG 2019 18:34
Tränings- och elitkommittén har sammanställt höstens program för träningar och tävlingar som gäller för Attunda OK.
  • Skapad: 13 AUG 2019 18:34

Välkomna på höstens träningar!

Tränings- och elikommittén hälsar ALLA klubbens medlemmar välkomna på träningar med start tisdag 20/8 kl 18:00 vid Motorbanan, Stäket.

Alla ungdomar och föräldrar bör ha fått ett särskilt mejl med Ungdomsprogrammet och ett informationsbrev med kontaktinformation till respektive ledare för de olika grupperna.

Vi påminner alla om att det är kaledern på hemsidan som gäller. Ledare gör sitt bästa att uppdatera i god tid, men ändringar med kort varsel kan förekomma.

Informationsbrevet sammanfattas nedan

Tisdagen den 20 augusti kör vi igång med träningen i våra olika träningsgrupper ”vit-violett”, med träningar som genomförs på samma träningsplatser som för våra vuxna träningsgrupper. Träningsgrupperna för nybörjare och yngre barn startar några veckor senare och kan vara på andra platser än i denna kalender, mer info kommer på hemsidan/mail när det närmar sig.


För de som är lite nyare i klubben och inte riktigt vet hur man gör med anmälningar till tävlingar, loggar in till Eventor mm, så är det bara att fråga en ledare på träningarna eller skicka en mejl till This is a mailto link så försöker vi svara och hjälpa till så fort vi kan. Oftast är det anmälningsstopp en vecka före tävling. Inskolning- och utvecklingsklasser kan dock anmälas ute på tävlingen i de allra flesta fall. 

Att notera speciellt:

-       Ungdomsserien 28 augusti i Solna, anmälan via ledare eller direkt på Eventor HÄR
Notera att även Inskolning- och utvecklingsklasser ska också föranmälas.

-       Vi samarbetar med Väsby OK vid vissa teknikträningar – de arrangerar men vi har alltid våra tränare på plats som vanligt.

 

Välkomna på höstens träningar och tävlingar!

Och vill du engagera dig mera, hjälpa till med administration för ungdomsgruppen eller klubben som helhet, t.ex. mejlutskick, uppdatera kalendern och hemsidan så uppskattas all hjälp. Hör av dig till Ungdomsledarna eller mejla This is a mailto link

Vill du hjälpa till och leda en torsdagsträning då klubben oftast tränar intervaller så är det bara att kontakta Maria på  This is a mailto link

Skribent: Lena Buhre
Epost: Adressen Gömd

Vinnarlistan 

Postadress:
Attunda OK - Orientering
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli