Hoppa till sidans innehåll

Info från valberedningen

08 MAR 2021 22:29
Vi söker en till revisor samt nytt folk till valberedningen!
  • Skapad: 08 MAR 2021 22:29

Årets årsmöte närmar sig och med det så går valberedningens arbete in i ett slutskede. Ett färdigt styrelseförslag finns och kommer presenteras på hemsidan senast 17 mars tillsammans med övriga årsmöteshandlingar.

Inför det kommande året så finns det ett par positioner som fortsatt behöver fyllas där det främst är ett behov av en ytterligare revisor. Känner du att det är en roll som passar dig och som du är intresserad av? Kontakta valberedningen via Lena Buhre eller Daniel Roos via mail, se nedan för info.

I valberedningen är det väldigt många som tackar för sig och för tillfället finns bara en person kvar från nuvarande valberedning. Känner du att du vill vara med och utforma kommande års styrelse och övriga förtroendevalda positioner i klubben? Tveka inte att ta kontakt om du tror att den rollen passar dig. Kontaktinformation till valberedningen via Lena och Daniel finns nedan.

Känner du att du vill bidra i styrelsen eller i någon annan roll inom klubben? Hör av dig till oss i valberedningen så spånar vi gemensamt var ditt bidrag kommer klubben bäst tillhanda.

Lena Buhre, This is a mailto link

Daniel Roos, This is a mailto link

Skribent: Daniel Roos
Epost: Adressen Gömd

Vinnarlistan 

Postadress:
Attunda OK - Orientering
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli