Hoppa till sidans innehåll

Jukola 2020 anmälan

10 DEC 2019 07:09
Om du funderat på att springa orientering i midnattsol är det dags att fundera snabbt. Senast den 15/12 vill UK ha in alla intresseanmälningar
  • Skapad: 10 DEC 2019 07:09

Jukola 2020 går 13-14/6 i Rovaniemi (norra Finland).

 

Årets resa blir inte som vanligt, då båtresa inte är alls optimalt. Vi anmäler lag beroende på efterfrågan (anmälan lag senast 30/1), Jukola är en breddstafett och alla (från 15 år) som vill är välkomna att åka med!

 

Resorna för Attundas löpare kommer ske på lite olika sätt - elitlöparna har Jukolaläger och åker onsdag.

 

För övriga tjejer och motionärer/gubbar är smidigast resa flyg upp till Luleå fre kväll och sedan hyrbil (3h resa). Elitlöparna har boende i Rovaniemi, för övriga finns boende i militärtält på arenan. Hemresa med flyg sö kväll (18.50 Norwegian / 20.05 Norwegian /20.05 SAS. Flygresorna kommer man få boka själv. 

 

I Luleå fre kväll kan man välja att bo på hotell (egen kostnad) eller åka med hyrbil direkt till Arenan där militärtält finns tillgängligt från fredag, vi ordnar boende/bilfördelning efter önskemål.

 

Resa i hyrbilar kommer samordnas från Luleå, åtminstone för de som anmäler sig senast 15/12.

 

Det finns ev. möjlighet att åka nattåg till/från Luleå oxå, men dessa biljetter har ännu inte släppts pga planerat banarbete.

 

Då flygresorna successivt blir dyrare är det viktigt att boka flygresa fort, flygresorna bokas och betalas individuellt. I nuläget kostar flygresa inkl. bagage ca 1500 kr tur och retur.

 

Elitlöpare kommer få resan betalt enligt gällande praxis (mot inlämnande av kvitto), men för återbetalning gäller att om man bokat sent och dyrt får man ta extrakostnaden själv. För motionärer står klubben för kostnad av bilhyra, tävlingsavgifter samt boende i militärtält på arenan. 

 

Anmäl här om du vill med senast 15/12, så vi har koll och kan samordna resor, hotell och boka hyrbilar. Även elitlöpare anmäl dig här (för ordning och översikt)!

 

Anmälningslänk: https://eventor.orientering.se/Activities/Edit/11319

 

Hör av dig om du har funderingar!

 

UK genom Maria och Daniel

Skribent: UK
Epost: Adressen Gömd

Vinnarlistan 

Postadress:
Attunda OK - Orientering
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli