Hoppa till sidans innehåll

Vårens träningsprogram 2020

08 MAR 2020 21:52
Tränings- och elitkommittén presenterar vårens träningsprogram för våren 2020. Det är alltid hemsidans kalender som gäller.
  • Skapad: 08 MAR 2020 21:52

Här kommer massa information till alla träningsaktiva i Attunda OK!


Vårprogrammet för Attunda OK är nu klart och bifogas. Var observant på att ändringar kan förekomma och det är alltid kalendern på hemsidan som gäller. Ledarna gör sitt bästa att uppdatera hemsidan så snart ändringar sker och ibland kan det bli ändringar med kort varsel.

Nu efter sportlovet ändrar veckoträningarna lite karaktär – tisdagarna bedrivs v.11-13 från Ytterby med basic teknikträning som passar alla. V.14 och fram till sommarlovet ordnas teknikträningar på olika platser i Sollentunas närhet.

På torsdagar 18.30-19.45 bjuds de flesta veckorna på löpträning  – löpteknik, intervaller och backträning med ett upplägg som passar en stor del av klubben (rekommenderas från ca 12). Vi utgår från någon av klubbstugorna enligt schema. En torsdagar /månad ordnas även så kallad Soppträning vid Ytterby = lekfull varierad fysträning för alla med bastu och soppa efteråt.

Torsdagen 19/3 är det dags för Natt-KM från Enebybergs IP, anmälan och mer information HÄR. KM genomförs i samband med Väsby nattcup. Inbjudan för Attunda bifogas.

Och så är det dags att anmäla sig till vårens större stafetter och tävlingsresor.

  • Måsenstafetten 29/3. Anmälan senast 20/3 HÄR
  • Rånässtafetten 5/4. Anmälan senast 23/3 HÄR
  • Tävlingsresa Sundsvall 21-24/5 Anmälan HÄR. Mer info kommer!
  • Lag till 10mila och Jukola är redan anmält. Mer info om laguttagning kommer, men generellt gäller att om man vill bli uttagen så är det viktigt att tävla i tävlingsklass på minst några tävlingar under våren.

Vid frågor maila oss gärna på This is a mailto link.

Varmt välkomna till vårens träningar och tävlingar!

Attunda OK

Aktivitetsprogram Våren 2020

Mars
April
Maj
Juni

Skribent: Tränings- och Elit
Epost: Adressen Gömd

Vinnarlistan 

Postadress:
Attunda OK - Orientering
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli