Hoppa till sidans innehåll

Venla och Jukola 2021

02 JUN 2021 16:41
Information för anmälda löpare till förra årets arrangemang eller för de som vill anmäla sig till årets (eventuella) Venla/Jukola 21-22 augusti.
  • Uppdaterad: 02 JUN 2021 16:41

Saker och ting i världen börjar se ljusare ut och i och med det ser det även ljusare ut för ett eventuellt Venla/Jukola i slutet av augusti. I nuläget har vi 2 lag anmälda till Venla och 3 lag anmälda till Jukola. Om vi inte får tillräckligt många intresserade löpare för att fylla dessa lag så måste vi avanmäla lag senast 15 juni.

För att kunna se hur intresset är behöver du som var anmäld till arrangemanget under 2020 gå in på Eventor och meddela om du är intresserad eller ej av årets arrangemang. Du gör det här på Eventor och det ska vara gjort senast söndag 13 juni.

Om du inte var anmäld under förra året men nu är sugen på att åka med går det att anmäla sig till årets arrangemang. Du anmäler dig via samma länk som finns ovan. För de lag som redan är anmälda prioriterar vi de löpare som var anmälda till förra årets arrangemang men om flera nya vill åka med och springa så anmäler vi fler lag, ordinarie anmälan går ut tisdag 15 juni.

All info ovan har även gått ut via mail till dig som var anmäld till förra året. Om du inte fått det mailet så borde du uppdatera din mailadress i Eventor 😊

Skribent: Daniel Roos
Epost: Adressen Gömd

Vinnarlistan 

Postadress:
Attunda OK - Orientering
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli