Hoppa till sidans innehåll

Orientering


För juniorer och seniorer läggs ett träningsprogram upp som innefattar både inviduell träning samt gemensamma träningar.  Träning sker i mestadels i närområdet. Områden som ofta används är Järvafältet, Törnskogen Rösjöskogen och skogsområdet kring Enebybergs IP. Intressant terräng utanför närområdet uppsöks med jämna mellanrum exempelvis Lunsen eller skogarna i Roslagen. Träning på ungdomssidan sker med en gemensam träning i veckan.

I tävlingsverksamheten  deltar ett drygt hundratal medlemmar.  Deltagarna är från 7 år och uppåt. Deltagande sker i allt från lokala tävlingar upp till SM. Attunda tillhör numer en av de klubbar som har flest deltagare vid Oringen. I de stora stafetterna deltar Attunda.  I till exempel 25:manna har Attunda deltagit med tre lag.

På ungdomssidan är Attunda en av de största klubbarna i Stockholmsområdet.  I klubben finns ungdomar i alla åldersgrupper.  Klubben har både en breddinriktning och en mer tävlingsinriktad verksamhet på ungdomsområdet. Träningen på ungdomssidan sker även i moderklubbarnas regi, oftast en gång i veckan. Vintertid hålls gemensam gymnastikträning.

Klubbmästerskap anordnas på lång, medel, sprint och natt. Klubbmästerskapen är utspridda över året.

Klubbresor anordnas  på vårkanten norröver och på hösten till Daladubbeln. Även gemensamma resor utomlands har ordnats.

Uppdaterad: 21 SEP 2016 19:14 Skribent: Andreas Fredriksson

Vinnarlistan 

Postadress:
Attunda OK - Orientering
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli