Hoppa till sidans innehåll

Triss i silver på Veteran-SM


Stort grattis till Ulla Molin som sprang hem tre silvermedaljer i D55 på tre dagar, 7-9 juni, i Hälsingland. Totalt var hon knappt två minuter från tre guldmedaljer.

Ulla berättar om sina silverlopp nedan.

Veteran-SMsprint

Ulla, två från vänster vid prisutdelningen vid sprinten. Foto: Fredrik Sone

Först ut på programmet, sprint i Edsbyn.

Jag inga förväntningar på då jag inte är så förtjust i sprint. Jag bara sprang och det gick bra men blev glatt överraskad över att det räckte till ett silver och att jag bara var 13 sek efter.

Kolla in Livelox, https://www.livelox.com/Viewer/Veteran-SM-med-Osatraffen-dag-2-sprint/D55?classId=209806

Långdistans på lördag:

Det var väldigt tuff med stark kupering, mycket sten och kraftig värme, vilket gjorde att jag blev väldigt trött. Gjorde bara en liten krok och var nöjd att jag orkade hålla fokus ända till slutet. Även denna dag var jag nära guld, bara 11 sek efter, och det var kul få stå på pallen igen.

Kolla in Livelox: https://www.livelox.com/Viewer/Veteran-SM-med-Osatraffen-dag-3-lang/D55?classId=209211

Avslutningsvis medeldistans på söndagen:

På söndagens medeldistans gjorde jag tidigt en miss och på slutet drog jag upp en bristning i höger lår så jag fick hålla igen på farten och blev aldrig riktigt trött. Lite trist få ont men jag var ändå glad att mitt lopp räckte till ännu ett silver, denna gång 92 sekunder efter segraren.

Kolla in Livelox: https://www.livelox.com/Viewer/Veteran-SM-med-Osatraffen-dag-4-medel/D55?classId=209764

I samband med Veteran-SM var det också Ösaträffen i dagarna fyra, så runt 20 stycken från Attunda OK sprang i de varma Hälsingeskogarna.

I resultatlistan noterar vi även: ett par andraplatser för Marcus Stenebo (H16) på medel- och långdistans, plus en tredjeplats på avslutande medeln. Dessutom, en seger på långdistans, och två andraplatser för Sofia Ivers (D18) på medeldistanserna och en tredje plats för Ted Lagerström (H12) på den avslutande medeln. I Veteran-SM klasserna hamnade Anna Strand (D45) i sprint och för Maria von Schmalensée (D45) på långdistans knappt utanför pallen, då de slutade på fjärde klass i respektive tävling.

Och det var just sällskapet med klubbkompisarna som var det bästa enligt Ulla:

Sammanfattningsvis var det en rolig helg där det allra bästa var er jag var där med. Att det också gick bra att springa blev en bonus.
Stort grattis till Ulla för tre imponerade lopp!
Uppdaterad: 10 JUN 2019 22:02 Skribent: Lena Buhre
E-post: Adressen Gömd

Vinnarlistan 

Postadress:
Attunda OK - Orientering
Jörgen Karlsson, Mäster Henriks Allé 37
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708951600
E-post: info@attundaorienter...

Se all info

Partners


Puustelli