Hoppa till sidans innehåll

Skidlek "Skidkul" för barn


Vintern 2013/2014 startade vi barn-träning inom Attundas skidverksamhet. Vi körde lördagförmiddagar ett antal tillfällen under vintern. Tack vare vår egen spårpatrull lyckades vi fixa flera småslingor med ihopskrapad snö att åka i för barnen!

Våra duktiga ledare låter barnen ha roligt på längdskidor i kombination med att börja lära sig grunderna i tekniken. Vi kommer att kalla intresserade barn och föräldrar igen vintern 2014/15 när snön fallit och vi börjat dra skidspår.

Målgrupp:  Barn i åldern 5-10 år som gillar att röra på sig. Vi är inte så strikta med åldern men det gäller att man funkar ihop som grupp. Vi vill gärna att föräldrarna är med på "Skidkul" - inte minst för att hjälpa sitt eget barn i början.

Plats: Vårt klubbhus för skidåkningen: Ytterby, vid Ytterbyvägens västra ände i Rotebro. Här har vi skidspår som börjar 20 meter från huset!

Anmälan:    Maila ditt intresse till This is a mailto link

Kostnad:     Det är kostnadsfritt att prova på. Sen reducerad avgift för barn.

--------------------------------------------------------------------

Vi söker även nu kontakt med er föräldrar till lite äldre barn som vill vara med och dra igång en ungdomsträning inom skidor. Detta är en möjlighet ÄVEN för dig som förälder att personligen lära dig något och att få ut en glädje i samvaro med barnen som ledare för ungdomsträning i skidspåren.

Inga förkunskaper krävs förutom grundläggande skidvana. Föräldrarna/ledarna väljer själva tider och omfattning för barn-och ungdomsträning inom Attunda. Vi tillhandahåller utbildning vid behov genom förbundet och studiematerial.

Hör av er till This is a mailto link om ovanstående verkar intressant.

Uppdaterad: 02 APR 2014 16:26 Skribent: Attunda Skidor

 

Bisslinge

Postadress:
Attunda OK - Skidor
Lena Buhre, Lomvägen 345
19256 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708830003
E-post: This is a mailto link

Se all info