Hoppa till sidans innehåll

Coronavirus

17 MAR 2020 22:11
Viktig information till klubbens medlemmar med avseende på coronaviruset. Kom inte till klubben med symtom så som hosta, snorighet och feber. Stanna hemma tills du är frisk och ytterligare två dagar.
  • Uppdaterad: 17 MAR 2020 22:11

Vi har beslutat att fortsätta hålla träningar tills vidare. Vi kommer att utvärdera beslutet kontinuerligt när mer information kommer från idrottsförbunden och folkhälsomyndigheten. Därför kan träningar komma att ställas in med kort varsel.

Viktigt för alla att tänka på:

  • Har du luftvägssymtom som finns beskrivet på folkhälsomyndighetens hemsida i samband med coronavirus ska du inte vistas i lokalerna. Det är vanligt med feber, snuva, torrhosta, muskelvärk och till exempel magknip eller diarré. En del får andningsbesvär.  Information från 1177.se.
  • Skulle någon mot förmodan komma till träningarna med symtom, har tränarna rätt att avvisa denne från klubbens lokaler.
  • Under den närmsta tiden är det viktigt att hålla sig uppdaterad på vår hemsida, mail och sociala medier (för er som har detta), rekommendationerna förändras snabbt i dagsläget.

Vi i styrelsen vill påpeka att föreningen har medlemmar i olika riskgrupper och därför är det oerhört viktigt att alla tar sitt eget ansvar för att stoppa denna smittspridning. Stanna hemma om du uppvisar symtom

Skydda dig och andra från smittspridning

Information om coronaviruset i östergötland

Skribent: Anders Kempe
Epost: This is a mailto link

 TRÄNINGSTIDER

Måndagar 18:00-20:00 Skyttar med egen utrustning

Onsdagar 18:00-19:00 Nybörjare/Motionsskyttar
18:00-20:00 Tävlingsskyttar med egen utrustning

Plats: Facetten ingång E

 

Vägbeskrivning inomhuslokalen:

 

              

VÄLKOMNA!

 

Postadress:
Åtvidabergs BSK - Bågskytte
Anders Kempe, Malmvägen 2D
59750 Åtvidaberg

Kontakt:
Tel: 0734184841
E-post: anders_kempe@hotmail...

Se all info