Hoppa till sidans innehåll

Marielle Svensson klar för klubben!

2017-11-15 10:37
  • Uppdaterad: 2017-11-15 10:49

Marielle Svensson, tidigare Askims BGK, har valt att fortsätta sin karriär hos oss i Jönköping.
Marielle är en väldigt lovande spelare med tunga meritet från både landslag och SM. Dessutom en härlig personlighet och en vinnarskalle. Hon kommer att tillföra mycket till oss och vi är väldigt glada att hon väljer Jönköping.
Vi hälsar Marielle varmt välkommen till Jönköping!

Intervju med Marielle Svensson

Spelat sedan: 2004
Meriter: 5:a på VM 2013, dubbla SM guld 2015.
Yrke: Produktionsarbetare för tillverkning av vägskyltar.
Bor: Staffanstorp. (Tillsammans med Patrik Jönsson)

Varför blev det Jönköping? Jag ville byta till Jönköping för att jag kände att jag behövde en nytändning inom bangolfen. Jag vill komma till klubben för att jag vet att det är ett roligt och härligt gäng att hänga med, både på och utanför golfbanan.. Jag vill även såklart byta till Jönköping för att jag tror att jag kommer att få en ny gnista för bangolfen och att jag i och med det kan utvecklas ännu mera som spelare. Dessutom får jag möjligheten att konkurrera om platser i Elitserien, den högsta serien där jag alltid drömt om att spela.
Hur ser säsongen 2018 ut för dig? Under nästa säsong ska jag försöka och hoppas att jag kan spela mer än vad jag gjorde ifjol (eftersom jag kommer ha mer motivation).
Hur ser din målsättning ut? Målsättningen är att bli mer stabil i mitt spel under året och då kunna prestera ännu bättre på de större tävlingarna

Skribent: Jonas Gustafsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
BGK Jönköping - Bangolf
S:t Göransvägen 31
55454 Jönköping

Kontakt:
Tel: 036165646, 036307373
E-post: This is a mailto link

Se all info


Stort tack till våra sponsorer!

 

 

 

Vill du också synas här och på våra anläggningar, och ses av över 20 000 besökare varje år? Kontakta oss så berättar vi mer.